Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu sefer gerçekten ters köşe yaptılar!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu sefer gerçekten ters köşe yaptılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları devam etmekte olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde çok özel bir bölüm izleyicileri bekliyor. Farklı duyguları bir arada yaşayacaksınız. İzleyiciler hem sevinecek hem şaşıracak hem de kafaları soru işaretleri ile dolacak.

Barış ve Zeynep’in mutlu anlarına tanıklık edeceksiniz. Barış, sevdiği kadına evlilik teklifinde bulunuyor. Zeynep de bunu kabul ediyor. Ancak bu iş öyle kolay olmayacak. Karşılarında Barış’ın ablası Özlem var… Ebru Cündübeyoğlu’nun canlandırdığı Özlem, “Aşk 2 kişilik yaşanır. O kız, neden bu adamla temasını kesmiyor” diyerek çok haklı bir noktadan Barış’ı etkilemeye çalışacak. Özlem karşı çıkıyor, dayı Barış’ın yanında peki Mehdi ne yapacak?

Mehdi, Benal’e Zeynep’in kendisi için tek aşkı olduğunu ifade edince de olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alacak. “Benim kızımdan başka hiç kimsem kalmadı” diyen Mehdi, bilinmez bir kara kutu…

Zeynep parmağına yüzüğü takıyor ve mutluluk sarhoşu… Ancak işler tam da bu noktada değişecek. Benal, “Ben seni herkesten korurum ama babandan koruyamam ki” diyerek kızını Zeynep’in yatağının baş ucuna mektup ile birlikte bırakıyor.

Zeynep şaşkın, izleyici ondan daha da şaşkın. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yine ters köşe bir hikaye kurgusu ile ilgiyi üzerine çekmeye başladı.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 35. bölümünden ilk fragman: