Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinde herkesin aklına takılan çok ilginç durum!

Akrep dizisinde herkesin aklına takılan çok ilginç durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Akrep dizisi, güçlü bir hikaye ve iyi bir oyunculuk performanslarına sahip olmasına rağmen, yeni gününde maalesef ki istediği reytingleri alamıyor.

Kemik bir izleyicisi oluşsa da henüz güçlü konumda olmayan ve zayıf reytinglerle devam etmek durumunda kalan Akrep, hikayesiyle ise entrikanın birçok halini yansıtıyor. Dizide dikkat çeken bir başka detay daha var… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuyu köşe yazısında yorumladı… Koloğlu diyor ki: “Babası bilinmeyen çocuklar dizisi”… Gerçekten de çok doğru bir tespit.

Akrep dizisinde Ayşem, Merve, Ferda’nın babalarının kim olduğu şu ana kadar ortaya çıkmadı… Bu konu senaryoda ileride kullanılacak bir detay mı? Bu soru da akılları kurcalıyor…

Ayrıca Duru’nun da hamile olduğu ve Aras’tan bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Hakan, bu çocuğu üstlendi. Yani Duru’nun doğum yapması sonrasında bu çocuk da babasız büyüyecek.

Akrep dizisinde herkesin aklına takılan çok ilginç durum! 7

Sina Koloğlu köşe yazısında şöyle yazdı: ‘Akrep’ dizisinde şöyle bir liste çıkıyor; Ayşem (Annesi bırakmış, babası da kim bilinmiyor), Merve (Babası kim bilinmiyor), Ferda (Annesi bırakmış, babası şu an bilinmiyor). Duru hamile Aras’tan. Aras ile ilişki bitmiş. “Ben bu çocuğu üstlendim” diyen Hakan (Feyyaz Gümüş) ile evlendi. Çocuk ‘babası bilinmiyor’ listesine girdi. Dizinin iskeleti, ‘babası bilinmeyenlerden’ kurulu…”