Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin başarısının arka planındaki büyük gerçek!

Yasak Elma dizisinin başarısının arka planındaki büyük gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisi büyük bir iş başararak 100. bölümü de geride bıraktı. Birçok diziye nasip olmayan bu mutluluğu yaşayan dizinin ekibi pandemi şartlarına rağmen yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Dizinin reyting sonuçlarına bakıldığı zaman da izleyici ilgisinin devam ettiği, son yapılan düzenlemelerin de başarılı olduğu sonucu çıkıyor. Özellikle senaryosunda çok farklı konuları çok hızlı bir şekilde düzenleyebilen bir yapım olması nedeniyle de Yasak Elma öne çıkıyor.

Dizinin değişime hızlı ayak uyduran yapısı, izleyici ilgisinin de yüksekte kalmasını sağlıyor. Hikaye burada en belirgin noktada. Senaristler işlerini çok iyi şekilde sergiliyor ve izleyiciyi ekran başına oturtmayı da başarıyor. Bu başarının altındaki en önemli sırlardan birisi de de tecrübeli yapımcı Fatih Aksoy…

Yasak Elma dizisinin başarısının arka planındaki büyük gerçek! 2

Medyapım’ın sahibi olan Aksoy, her şeyin içinde ve senaryo dahil her konuda yönlendirmeleri ile diziye etki ediyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür ikilisinin yazdığı senaryo son olarak Fatih Aksoy’un dokunuşu ile tamamlanıyor.

Fatih Aksoy’un bu dokunuşları da aslında dizinin en önemli gücü konumunda. Tecrübeli yapımcı hem set ekibine hem de oyuncu kadrosuna güven veriyor, son dokunuşları ile de belirleyici oluyor.

Dizideki bir önemli gelişme de Eda Ece’den geldi. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalanmıştı ve geçtiğimiz gün yayınlanan 100. bölümdeki sahneleri de revize edilmişti. Oyuncunun 101. bölüm ile birlikte 8 Mart Pazartesi günü ekranda olacağı da ortaya çıktı. Başrol oyuncusunun böyle önemli bir hastalığı dizi izleyicilerine hissettirmeden atlatmış olması da önemli bir gelişme oldu.