Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bir ünlü racon kesmeye geliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bir ünlü racon kesmeye geliyor!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları izleyicilerle tv8 ekranında buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin reytingleri son dönemde düşüş trendinde… Masumiyet dizisinin başlaması ile birlikte tv8 yapımının ağır ağır geri çekilmesini görüyoruz. Adeta Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri, Masumiyet’e doğru kaymaya başlamış gibi bir izlenim var.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı tv8 dizisinde bu hafta ilgiyi artıracak yeni bir adım atılacak. Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteri ile beğeni toplayan Erkan Petekkaya, Doğduğun Ev Kaderindir’e konuk olarak gelecek…

İnanç Konukçu’nun canlandırdığı Meto karakterinin karşısına Sadi dikilecek… 36. bölüm geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanmıştı. 24 Mart Çarşamba akşamı da dizinin 37. bölümü ekrana gelecek ve Erkan Petekkaya’nın gelişi ile birlikte dizi izleyicileri farklı bir deneyim yaşayacak.

Delikanlı Sadi, diziye Ali Rıza’nın geçmişten güvendiği bir dostu olarak, ona yardım etmek için geliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bir ünlü racon kesmeye geliyor! 2

Mehdi’nin Cengiz’le ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak isteyen ve Mehdi’ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapan Cengiz, Mehdi’nin yumuşak karnını bulur: Zeynep.

Zeynep’in ve Barış’ın aileleri ile yaşadığı eve silahlı saldırı düzenleyen Cengiz, suçu Mehdi’nin üzerine yıkmak ister. Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi’yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan bu gözü kara adam, Cengiz’in durdurabilmek için mücadele eder.

‘Doğduğun Ev Kaderindir’ yeni bölümüyle 24 Mart Çarşamba akşamı TV8 ekranında olacak.