Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo geri döndü, Akıncı ve Seni Çok Bekledim çarpılacak!

Ramo geri döndü, Akıncı ve Seni Çok Bekledim çarpılacak!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz Cuma akşamı Ramo dizisinin yeni bölümü yayınlanamamıştı. Sette yaşanan koronavirüs sorunu nedeniyle çekimlerin ertelenmesi üzerine Ramo dizisinin 36. yeni bölümü 1 haftalık aradan sonra bu akşam izleyicilerle buluşacak. Geçen hafta Ramo’nun olmaması atv’de Akıncı ve Star TV’de Seni Çok Bekledim dizilerinin reytinglerine çok olumlu yansımış ve her iki dizide normal gidişatlarından çok daha iyi oranlar elde ederek, izleyicilerin dikkatini daha çok çekmişti.

Ancak şimdi Ramo geri dönüyor ve beğenilen dizinin hayranları da yeniden Show TV ekranına kilitlenecektir. Bu durum da diğer yapımların geçen hafta elde ettiği iyi reytinglere ulaşmalarını zorlaştıracaktır. Bakalım Ramo dizisinin 36. yeni bölümünde neler yaşanacak? Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sibel’in Nehir’e meydan okuduğu heyecan dolu tanıtımda Ramo, Sibel’den aldığı telefonla büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

RAMO’DA NELER OLACAK?

Ramo, büyük patronların dünyasına girmiştir artık. Kendisine verilen ilk görev, yüklü miktardaki bir parayı yurt dışına çıkarmaktır. Oysa bu küçük işler Ramo’nun umurunda bile değildir! Onun asıl amacı patronların kurduğu bu sistemi yerle bir etmektir. Hasan, Afet’in gönlünü yeniden kazanmaya ve onu eve dönmeye ikna etmeye çalışırken Sibel de bambaşka bir maceranın içindedir; Doğu’nun annesini bulmaya çalışıyordur. Aynı amaçla hareket eden Nehir’le yolları kesişen Sibel’in başı büyük belaya girer. Ramo, büyük bir savaşa girmiş ve planını gerçekleştirmeye çalışırken, Sibel’in başının belada olduğunu öğrenir. Ramo, her yandan sıkışmıştır.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Emre Kınay, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, yarın akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!