Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde ünlü isimler bir bir ayrılıyor!

Hercai dizisinde ünlü isimler bir bir ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Hercai dizisinde 2021 yılında yaşanan ayrılıklara yenileri ekleniyor… Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizide bu sezon bazı önemli isimlerin üst üste ayrılıklarına şahit oluyoruz.

Dizinin reytingleri de kötü gelmeye devam ediyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde tutunabilen Hercai, AB ve ABC1’de ise çok düşük oranlara kadar geriledi. Atv’nin dizi hakkında nasıl bir karar vereceği bilinmese de, bu sezonu tamamlaması ama 4. sezonda devam etmemesi tahmin ediliyor.. Ancak net bir karar yok.

Diziden ayrılan isimlere yenileri bir bir ekleniyor… Harun karakterini canlandıran Ahmet Kayakesen’in vedasının ardından Azat karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile Gönül olarak izlediğimiz Oya Unustası da yapıma veda etti. Şimdi de bu vedalara bir yenisi daha ekleniyor.

Hercai dizisinde ünlü isimler bir bir ayrılıyor! 7

3. sezonu bitirmeye doğru ilerleyen dizi tek tek önemli karakterlerin de ayrılması ile sarsılıyor… Yeni ayrılacak isim ise başrolde yer alan Serhat Tutumluer… Ünlü oyuncunun canlandırdığı Hazar karakteri diziye veda edecek. İlk bölümden bu yana yapımda bulunan oyuncunun Azat karakteri ile nasıl veda edeceği de merakla bekleniyor.

Cuma akşamlarından Pazar’a alındıktan sonra reytingleri düşen, izleyici ilgisi azalan Hercai’de yaprak dökümünün devam etmesi de beklentiler arasında.