Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı!

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – İki yılı aşkın süredir TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

OGM Pictures imzalı dizinin ilk bölümü 25 Aralık 2019 tarihinde yayınlanmıştı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı dizinin senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül birlikte kaleme alıyordu.

Doğduğun Ev Kaderindir, bugüne kadar hep romantik komedilerle anılan Demet Özdemir’in ilk dram denemesiydi. Oyuncu bu diziye başlamadan önce bir dramda rol almak istediğini söylemiş bu hedefinin altından da başarıyla kalkmayı bilmişti.

Demet Özdemir’in rol arkadaşı İbrahim Çelikkol, canlandırdığı Mehdi karakterinin ölmesiyle bir süre önce diziye veda etti. Mehdi’nin yerini alan Engin Öztürk, Barış karakterini canlandırdı. Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep ve Engin Öztürk’ün hayat verdiği Barış karakteri sevgili oldu ve çift kısa sürede çok sevildi.

Dizinin sosyal medya hesabından dün final bölümünün tanıtımı paylaşıldı. Tanıtım, dizi izleyicilerini çok duygulandırdı. Diziden ayrıldıkları için çok üzüldüklerini söyleyen izleyiciler Demet Özdemir ve Engin Öztürk çiftini yeni bir dizide daha görmek istediklerini belirttiler.

Bir izleyici Zeynep Barış çiftini yeniden bir arada görmek istediğini belirterek “En çok da Zeynep ve Barış’tan ayrılmak koyuyor insana. Düşünsenize aylardır hayatımızın parçası,evimizin bireyi olan #ZeyBar artık yok. Nasıl alışırız bilmem ama ancak yeni bir projede ikisini bir arada görmek acımızı hafifletebilir.” diye yazdı.

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı! 13

Bir izleyici de üzüntüsünü şu paylaşımla dile getirdi: “Çok güzelsiniz be keşke sizi daha fazla izleyebilseydik özleyeceğiz.”

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı! 14

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini hiç unutmayacağını söyleyen bir başka izleyici “Bizi büyülediniz, bu bölüm mükemmel olacak. Birlikte geçirdiğiniz zaman ve bitmeyen çalışmanız için teşekkür ederiz. Herkes için zor bir yıl oldu ama sen bizim için çalıştın. Teşekkürler çünkü bize hafif yürekli ve farkındalık getirdin. #DoğduğunEvKaderindir Asla unutulmayacak” diye yazdı.

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı! 15

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final bölümüyle ilgili izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı! 16

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı! 17

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı! 18

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü fragmanını paylaştı! İzleyici duygulandı! 19