Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’da izleyicinin isyanı sonuç verdi, önemli bir karar alındı!

Mucize Doktor’da izleyicinin isyanı sonuç verdi, önemli bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Mucize Doktor dizisinde karar verildi, sonuç memnun edici! Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’un son bölümlerine yönelik senaryo eleştirilerinin bir hayli arttığı bir dönemdeyiz. Dizinin reytingleri de rakiplerin güçlü konumları nedeniyle düşmeye devam ediyor. Ancak diziye yönelik ilgi azlığında en önemli etken, hikayenin artık izleyicileri sıkmaya başlamasıydı. Yani hikayede yapılacak bir atağın yeniden izleyicilerin ilgisini sağlaması çok yüksekti.

Senaristlere sosyal medyada yapılan eleştirilerin olumlu dönüşleri olacağını 62.bölüm fragmanlarında görebilirsiniz. Onur Tuna’nın canlandırdığı Ferman karakterinin istifa kararı izleyicileri de şaşkına çevirmişti. Şimdi ise yeni bölümde bir kuduz vakası var. Ambulans ile hastaneye gelen adamın ısırdığı sağlık görevlileri kuduz oldu. Aynı adam doktor Ferman’ı da ısırdı…

Kuduz vakasının sonuçlarının ele alınacağı yeni bölüm bir hayli etkileyici görünüyor. Senaristler anlaşılan diziye hareket katmak adına monotonlukdan çıkmaya karar vermiş.. Bunun bir yansıması da Ali Vefa ile Nazlı aşkında görülüyor.

Sinem Ünsal ile Taner Ölmez ikilisinin başarılı performansları ile taçlandırdıkları Nazlı ve Ali Vefa karakterleri, aşkta gaza basıyor. Senaristler bu noktada da olumlu bir adım atmış görünüyor.

Birçok dizi hayranı yeni bölümü heyecanla ve merakla beklediklerini sosyal medyada yazmakta. Bu da yapılan düzenlemelerin etkisinin pozitif olduğuna işaret ediyor.

Ali Vefa’nın büyük bir heyecan ile Nazlı’ya aşkını anlattığı şu sözler de hemen dikkat çekti: “Hayat çok güzel ve çok kısa. Bense bir şeyleri kaçırmak için çok fazla aşığım sana. Seninle her şeyi yaşamak istiyorum, en korktuklarımı bile.”

Ali Vefa’nın bu sözlerin ardından Nazlı’yı dudaklarından öpmesi de yeni bölümün heyecanlı geçeceğine işaret edioyr.