Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir gelecek sezon da devam edecek mi? Demet Özdemir, yeni projesi ve dizi için konuştu…

Doğduğun Ev Kaderindir gelecek sezon da devam edecek mi? Demet Özdemir, yeni projesi ve dizi için konuştu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir, son dönemin popüler isimlerinden birisi. Oyuncu, Erkenci Kuş dizisinin ardından, bu kez romantik komedi yerine dram dizisinde oynamayı tercih etmişti.

İbrahim Çelikkol ile birlikte rol aldığı dizi ile de dosta düşmana ‘her rolü oynarım’ imajını vermiş oldu. Başarılı oyunculuğu ile dram dizisinde de rüştünü ispatlayan oyuncu, yapımcıların da gözdesi durumunda.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve bir süre pandemi nedeniyle ara veren Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yeni sezonda reytingleriyle kanalı da mutlu ediyor. Gün birincilikleri alamasa da kemik bir izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor.

Dizinin yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağını ise reytingler belirleyecek. Özdemir, tv100 kameralarına verdiği bir röportajda bu konu ile ilgili soru üzerine “Onu bilmiyorum, daha belli değil” yanıtını verdi.

Bu arada Demet Özdemir, yaz sezonunda da izleyicisini çok mutlu edecek bir başka projede yer alacak. Özellikle kendisini romantik komedide görmek isteyenleri sevindirecek bir haber verdi oyuncu.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile bir mekan çıkışında kameralara yakalanan oyuncu, yazın da bir başka projesi olduğunu anlattı.

Doğduğun Ev Kaderindir gelecek sezon da devam edecek mi? Demet Özdemir, yeni projesi ve dizi için konuştu... 19

Yaz sezonunda çalışacağını ve bir film çekeceğini ifade eden Özdemir, “Yazın film çekme olasılığım var” diyerek müjdeyi verdi. Aslında kısa bir süre önce bu konuda bir açıklama daha yapmıştı oyuncu. Detay vermese de romantik komedi türünde bir dizi olacağını söyleyerek hayranlarını da mutlu etti.

26 Şubat doğumlu olan oyuncu, doğumgününde küçük bir parti verdiklerini de anlatarak konuyla ilgili soruya “Ben hediye falan konuşmama öncelikle. Çok tatlı geçti. Çok sevdiğim arkadaşlarım vardı, Oğuzhan vardı. Minik bir şey yaptık” açıklamasını yaptı.

İşte ikilinin röportajının tamamı: