Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de bir karakteri fena harcıyorlar, isyanın nedeni bu!

Doğduğun Ev Kaderindir’de bir karakteri fena harcıyorlar, isyanın nedeni bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şimdiye kadar 32 bölüm yayınlandı. Güçlü bir hikayesi olan, iyi oyunculuk performansları ile desteklenen, her bölümü de heyecan fırtınası şeklinde geçen dizinin reyting sonuçları da gayet iyi geliyor.

Her şeyin yolunda gittiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 33. yeni bölümünde ise Zeynep’in başına yine bir dert geliyor. Bunu kimin yaptığı belli değil ama herkes Mehdi’den çekiniyor… Barış, Zeynep’in yayında olmak için çaba harcarken, ondan sanki baskı görüyormuş tavrı alıyor… Yani Barış, Zeynep’e ne kadar ince davransa da karşılığını göremiyor. Mehdi’nin bu olayı kendisinin yapmadığını söylediği anlarda ise Barış ile karşı karşıya geldiği sahne çok tartışılacak… Dizinin fragmanına yansıyan görüntüleri görenler şoke oldu.

Mehdi ve Barış arasındaki bir atışmanın kavgaya dönmesini engellemeye çalışan Zeynep, Mehdi’nin elini tutarak onun belaya bulaşmasından çekindiğini gösterdi. Dizi hayranları ise bu sahneye çok içerledi. Bir izleyici, “Barış’ın önüne geçmiyor, Mehdi’nin eline sarılıyorsun Zeynep. Çünkü Barış’ın zarar görmesinden değil, Mehdi’nin belaya bulaşmasından korkuyorsun hala. Sen etinle kemiğinle her şeyinle Sakine’nin kızısın ne yazık ki….” diye yorum bıraktı.

Doğduğun Ev Kaderindir'de bir karakteri fena harcıyorlar, isyanın nedeni bu! 12

Birçok dizi hayranı Zeynep’in hala Mehdi konusundaki zaaflarına şikayet ederken, Barış’a karşı tavırlarından da çok rahatsız. Dizinin senaristlerine göndermede bulunan izleyiciler, Barış karakterini harcattığını, Zeynep’in bu tavırları ile onu hak etmediğini belirten ifadelerle adeta isyan ediyor.

“Herkesi düşünen Zeynep, Barış’ı neden düşünmüyor” diyerek haklı bir soru da soran dizi hayranları, hikaye bu şekilde devam ederse izlemeyi bırakabileceklerine yönelik mesajları da sosyal medyada paylaşıyor.

“Ellerine sağlık senarist bir izleyici daha kaybettin” diye yorum bırakan bir dizi hayranı da Zeynep karakterinin geldiği noktanın artık katlanılamayacak bir durum olduğunu ifade ediyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 24 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 33. bölüm fragmanı: