Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizi hayranlarının aklındaki deli sorular!

Maraşlı dizi hayranlarının aklındaki deli sorular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisinin hikayesi noktasında bu akşam yayınlanacak olan 7. bölümün büyük bir önemi var. Aslında tam bir dönüm noktası denilebilecek bir bölüm geliyor. Hatta şimdiye kadar izlediklerimiz fragman, hikaye aslında yeni başlıyor bile diyebiliriz.

Bunun nedeni ise Savaş karakterinin öldürülen Aziz’in iş ortağı Ömer’in oğlu olduğu ortaya çıkıyor. Yani şimdiye kadar birçok dizi hayranının acaba mı diye içinden geçirdiği ama olaylara bakınca tam da konduramadığı gerçek ortaya çıkıyor. Savaş, Ömer’in oğlu olduğunu açıkladıktan sonra ise deli sorular üst üste gelmeye başladı.

Maraşlı dizisinde Savaş’ın babası Ömer, peki annesi kim? Sedef hanım Savaş’ın annesi olabilir mi? İşte bu soru çok soruluyor ama başka bir soru daha öne çıkıyor. Acaba Mahur, Ömer’in kızı olabilir mi? Yani şimdiye kadar dizide sergilenen gelişmelere bakılır ise, Mahur’un gerçek babası Ömer çıkar ise izleyiciler bu duruma çok şaşırmayacaktır.

Sonuç olarak akıllardaki en büyük soru Savaş ve Mahur kardeş mi? Maraşlı dizisinin hikayesinde aslında bunun bir operasyon olduğunu gösteren sahneler de var. Yani Maraşlı gerçekte yaratılmış birisi. İstihbarat böyle bir karakter oluşturuyor ve Türel ailesinin tam da göbeğine yerleştiriyor. Maraşlı olarak anlatılan hikayeler de aslında gerçek değil gibi bir izlenim var.

Tabii bu durumu da izleyiciler net bir şekilde ifade edemiyor. Hikaye o kadar bilinmezlerle dolu ve her bölüm o kadar şaşırtıcı ki, belirli konularda “Şu şöyledir demek” artık pek de mümkün değil.

Maraşlı dizisinin hikaye kurgusunda, bu akşam yayınlanacak olan 7. bölümü büyük bir öneme sahip olacak. Tam da bir dönem noktası ve olaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.