Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de bu ne saçmalık! Önce boşadılar, keyifleri yerine geldi aşık edecekler!

Doğduğun Ev Kaderindir’de bu ne saçmalık! Önce boşadılar, keyifleri yerine geldi aşık edecekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesine yönelik son haftalarda izleyicilerden büyük destek gören senaristler şimdi ise sorguya çekiliyor… Dizinin 20. bölümü 18 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm öncesi paylaşılan fragmanlar gösteriyor ki, Zeynep ile Mehdi için daha hiçbir şey bitmiş değil.

Zeynep’in kararlı boşanma tutumu sonuç verdi. Aynı zamanda kendisine sahibi gibi yaklaşan Mehdi’ye de büyük bir ders oldu. Barış ise süslü cümleleriyle Zeynep’in tam da aklını çelmeye başladı. Ancak senaristler Mehdi ve Zeynep hikayesine sarılıp tek celsede boşattıkları çifte bu sefer oyun havası oynatıyor.

İşte dizinin hayranları da “Bu nasıl bir saçmalık” diyerek duruma sosyal medyadan tepki gösteriyor. Esasen dizinin hayranları Zeynep karakterinin güçlü duruşunu, erkek egemenliğine karşı çıkışını ve kendinden emin tavırlarını çok beğenmişti.

Doğduğun Ev Kaderindir'de bu ne saçmalık! Öce boşadılar, keyifleri yerine geldi aşık edecekler! 9

Şimdi ise Zeynep ile Mehdi’nin yeniden bir araya getirilmesi gayretlerini bu adımdan geri dönüş olarak yorumluyor. İşte bu düşünce de sosyal medyada tepkilere neden olmakta.

Bir dizi hayranı senaristlere şöyle mesaj bıraktı: “İnsanın senarist olası geliyor, fantazilere bak. Senarist morali bozukken tek celsede boşuyor, keyfi yerine gelince de bir hafta önce ayırdığı çifti karşılıklı oynatıyor.”

İzleyiciler tüm yaşananlardan sonra Zeynep’in yeniden Mehdi’ye dönmesi durumunda bunu çok da mantıklı bulmayacaklarını belirten yorumlar da yaptı.

“Zeynep’in bu yaşadığı aşk değil! Onca olan şeye rağmen Zeynep, Mehdi’ye dönerse yuh derim artık” diye yorum bırakan bir izleyici birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son haftalarda hikayesi ile çok güçlü çıkışlar yaptı ama reytinglerde aynı şekilde bir yükseliş gelmedi. Ancak kemik izleyici grubu da diziyi sahiplendi ve bu durum devam edecektir. Ancak senaryoda yapılacak yanlışlar, bu kemik izleyicilerin diziye sırt çevirmesine yol açabilir.

Daha önce benzer birçok örnek varken, Doğduğun Ev Kaderindir ekibi Zeynep’i arşa yükseltip, sonra da Mehdi’nin kucağına yeniden bırakır ise, izleyici o zaman bu durumu kabullenmek istemeyecektir.

İşte 18 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir 20. bölümünden 2. fragman: