Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de hikaye perişan halde, eski günlerin hatırına izleniyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’de hikaye perişan halde, eski günlerin hatırına izleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde izleyicilerin memnuniyetsizliği devam ediyor. tv8 ekranlarında ikinci sezonu süren dizi yakında final yapacak. Ancak finale gidene kadar eleştirilerin dozu da artacağa benziyor. Dizinin hikayesine iki karakter katılmıştı. Zeynep’in kardeşi Nesrin ve onun sevgilisi Tarık…

Gülcan Arslan ve Fırat Doğruloğlu ikilisi başarılı performanslar sergiliyor. Ancak dizide bu karakterlerin gelişi ne hikayeyi daha ilginç kıldı ne de izleyicileri memnun etti. Aslında Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un ayrılmasından sonra senaristler ilgi çekmek için yeni karakterler düşündü. Bu doğru bir adımdı. Ancak yeni karakterlerin olumlu etkisinden daha çok olumsuz etkisi olduğunu da izleyicilerin yorumlarından anlayabilirsiniz.

Nesrin ve Tarık karakterlerine izleyiciler ısınamadı. Hikayenin de artık ilgi çekici olmadığını hatta rahatsız ettiğini belirten dizi hayranları, Doğduğun Ev Kaderindir’i eski günlerin hatırına izlemekte olduklarına yönelik değerlendirmeler de yapıyor. Reytinglerin zaten ciddi bir düşüş yaşaması hikayenin de ilgi çekmekten uzaklaştığına işaret ediyordu.

Dizinin 21 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan 40. bölümü de yine eski güzel günlere nazaran düşük oranlar elde edebildi. Tüm kişiler kategorisinde 13.sırada yer alan Doğduğun Ev Kaderindir, AB’de günü 7. olarak tamamladı ve ABC1’de ise 9. oldu.

Demet Özdemir ve Engin Öztürk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 41. yeni bölümü bekleniyor. Hikaye nereye gidecek, Zeynep ve Barış’ın ilişkisinde hangi aşamaya geçilecek, bunlar merak ediliyor.