Ana sayfa Dizi Haberleri Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir’deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum!

Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir’deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, dün akşam 32. bölüm finali ile izleyenleri şaşırttı. Dizide hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı ve şimdi herkes kimin öldüğü, vurulduğu konusunda tahminler yapıyor! İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizide, Nermin annesi ile evlerine giden Zeynep’i bir sürpriz, bir de tehdit bekliyordu!

Dizideki ilginç gelişmeler sonrasında hikayede olmadık olaylar da yaşanmaya başladı! Nermin’in tüm malvarlığını alıp kaçan eski kocası ile mücadelesinde her şeyini yeniden alması, Zeynep ile kendi evlerine gitmelerine neden oldu.

Sakine’nin büyük tepki gösterdiği bu karar karşısında Zeynep onu dinlemedi ve Nermin annesi ile evlerine gitti. Tam kapıdan gireceklerken Sakine karşı kaldırımda ortaya çıktı ve yine Zeynep’i vicdan muhasebesine zorlayarak ‘gitme’ dedi.

Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir'deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum! 13

Zeynep, iki annesi arasında kalmış ne yapacağını bilemezken, motorlu bir adam gelip onlara silah doğrulttu. Ne olduğunu anlayamadan adama bakakalan üç kadından biri patlayan silahtan çıkan kurşuna hedef oldu. Dizinin 32. bölüm final sahnesi, herkesi merakta bırakan bu ayrıntı ile bitti.

Bu sahneyi aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz. Zeynep’in kahvaltı sofrasında gitmesini istemeyen Sakine annesi ile tartışmasından evin önünde silahın patladığı sahneye kadar olanlar videoda yer alıyor.

Bu arada dizideki bu gelişme ile birlikte izleyiciden de değişik yorumlar, tepkiler, mesajlar gelmeye başladı. Bazı izleyiciler, Sakine’nin sürekli Zeynep’e kendisini acındırması, Mehdi ile evlenmesine ve hayatını mahvetmesine sebep olması nedeniyle çok kızgın. Bu nedenle de Sakine’nin diziden gitmesini isteyenler de var.

Bunun yanı sıra Nermin’e ‘Sen annelikten ne anlarsın?’ deyip duran Sakine’nin mi, yoksa doğurmasa bile gerçek annesi gibi Zeynep’i sahiplenen Nermin’in mi o kurşunun önüne atladığı ile ilgili yorumlar dikkat çekiyor.

Kimi Sakine’nin sırf Nermin böyle bir durumdan pay çıkarmasın diye kurşunun önüne atladığını söylerken, kimi izleyiciler de Nermin’in hiç düşünmeden Zeynep’in önüne atlayıp onu kurtardığı ve Sakine’ye de annelik duygusunu ispatlayacağı görüşünde.

Dizide yaşanan bu olayla birlikte izleyicinin kimin Zeynep’i öldürmeye çalıştığı ile ilgili yorum yapmak yerine, “Nermin mi, Sakine mi Zeynep’in önüne atladı?” sorusuna yanıt aramalarına da bir başka ilginç durum! Bakalım bu işin altından kim çıkacak?

İşte gelen yorumlardan bazıları:

Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir'deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum! 14

Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir'deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum! 15

Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir'deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum! 16

Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir'deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum! 17

Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir'deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum! 18

Kim öldü? Doğduğun Ev Kaderindir'deki final sahnesine izleyiciden bir garip yorum! 19