Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğu Demirkol’un şiveli konuşmasının sebebi çocukluk travması!

Doğu Demirkol’un şiveli konuşmasının sebebi çocukluk travması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol, son yılların öne çıkan yeteneklerinden birisi oldu. 2009 yılında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan ve burada kendisini gösteren Doğu Demirkol, Acun Ilıcalı’nın da verdiği desteği iyi değerlendirdi.

Bazı sinema filmlerinde rol alan oyuncu, dizilerde ise Tutunamayanlar ve Doğu isimli yapımlarla izleyicilerin dikkatini çekti. Son olarak Fox TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışmasında jüri üyesi olarak da izlediğimiz oyuncu, şiveli konuşmasının sırrını ilk kez açıkladı.

Gain platformunda yayınlanan Dayı Şov programına konuk olan Doğu Demirkol, Amaysa’da büyüdüğünü ve şiveli konuşmasının sırrının ise küçüklüğündeki bir travmadan gerçekleştiğini ifade etti.

Babasının o dönem Amasya’da ameliyat yapabilen tek genel cerrah olduğunu belirten Doğu Demirkol, doktor çocuğu olmasının sıkıntısını yaşadığını şu sözlerle anlattı:

“Ben Amasya’da büyüdüm. Çocukluğumda Amasya’da bir tane genel cerrah vardı. O da benim babamdı. Ameliyat yapabilen bir tane doktor var. Küçük şehirde rockstar gibi. Ben de gıcık çocuğum; doktor çocuğuyum diye nefret ediyorlar. ‘Nefret etmeyin, ben de şiveliyim, ben de sizin gibiyim’ demek istedim. Şimdi Amasyalı arkadaşlarım jön gibi konuşuyor. Ben böyle kaldım.”

Anne babasında olmamasına rağmen kendisi şiveli konuşan Doğu Demirkol, ayrıca bilgisayar mühendisliğini bitirdi ve komenyen olmaktan da çok memnun olmadığını dile getirdi. Okuduğu bölümle ilgili bir iş yapmak için hala çaba harcadığını belirten oyuncu, stand-up’larına gelip de hiç gülmeyenler için şu tespitte bulundu:

“Genelde komedyen olma isteği olan gençlerde oluyor. Ben de yaparım gibi bir düşünceyle geliyor. Başta gülüyor. Ama bir zaman sonra gıcık kapmaya başlıyor. Kız arkadaşı daha çok güldükçe, o nefret ediyor.”