Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin yeni sürprizini Yıldız Çağrı Atiksoy ağzından kaçırdı!

Kuruluş Osman dizisinin yeni sürprizini Yıldız Çağrı Atiksoy ağzından kaçırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi, atv ekranında çok başarılı işlere imzasını atıyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı diziye, Yıldız Çağrı Atiksoy, Malhun hatun karakteri ile sonradan katılmıştı. Hikayede güçlü bir şekilde yer alan Yıldız Çağrı Atiksoy, bu rol için özel eğitimler aldı.

Kılıç kullanma ve at binme gibi zorlu eğitimlerde bir hayli yorulan oyuncu, çekimlerde de ilk zamanlarda sıkıntılar yaşadı ve bir ara hastaneye gitmek durumunda kalmıştı. O dönemi atlatan ve Kuruluş Osman ekibinin en önemli parçalarından birisi olan oyuncu, üçüncü sezon finali ile ilgili önemli bir sürprizi ağzından kaçırdı.

Normalde diziler Mayıs ayında final ya da sezon finali yapıyor. Nadiren bazı diziler Haziran ayında da ekrana geliyor. Yaz arası tüm dizi setleri için dinlenme ve yenilenme anlamında çok önemlidir. Ancak Kuruluş Osman ekibi, yaz aylarının başında da çalışacak. Geçen sezon olduğu gibi atv dizisi, sezonu en son kapatacak yapımlardan birisi olacak.

Kuruluş Osman dizisinin yeni sürprizini Yıldız Çağrı Atiksoy ağzından kaçırdı! 8

Yıldız Çağrı Atiksoy, çalışmalarının Temmuz başına kadar sarkacağını açıklayarak, yaz ayında düşündükleri düğünü Eylül ayına kaydırdıklarını söyledi. Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay ile geçtiğimiz ay nişanlanan oyuncu, düğün için plan değişikliğini duyurdu.

Kuruluş Osman dizisinin yeni sürprizini Yıldız Çağrı Atiksoy ağzından kaçırdı! 9

Yıldız Çağrı Atiksoy, işler nedeniyle yaz ayında düğün yapamayacaklarını ifade ederken, Kuruluş Osman’ın Temmuz ayı başına kadar ekranda kalacağını da belirtmiş oldu. Bu durum dizinin hayranları için yeni ve önemli bir sürpriz olacak. Genelde yaz döneminde izleyecek fazla proje bulamayan dizi hayranları, atv’nin kararına çok sevinecektir.