Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğu Demirkol’un kendi hayatından yola çıkan Doğu dizisinde yeni karar!

Doğu Demirkol’un kendi hayatından yola çıkan Doğu dizisinde yeni karar!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin, ünlü komedyen Doğu Demirkol’un kendi hayat hikayesinden uyarlanan, ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan ‘Doğu’ dizisi için yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Doğu dizisinin ikinci sezonu için okuma provaları başladı.

Provada bir araya gelen ekip kahkahalar eşliğinde senaryo okumasını gerçekleştirdi ve ortaya neşeli görüntüler çıktı. ‘Doğu’ kendine özgü mizahıyla yeni sezonda da izleyicileri ekran başına toplayacak.

Star TV’de Alelade Show isimli program ile de ekranda yer alan Doğu Demirkol hem sunuculuk performansını ortaya koydu hem de oyuncu olarak yeniden setlere dönme hazırlığı yapıyor.

Yapımını BKM Mutfak’ın yapımcılığını Koray Köse ile Ferhat Bilgin’in üstlendiği ‘Doğu dizisinin yönetmen koltuğunda ise İlay Alpgiray oturuyor.

Senaryosunu Doğu Demirkol ve Murat Özsoy’un yazdığı dizinin ikinci sezonunda Doğu Demirkol’a eşlik edecek oyuncular da belli oldu.

Doğu dizisinin ikinci sezonunda Evliya Aykan, Ege Kökenli, Banu Fatocan ve Kubilay Tuncer kadroda yer alan isimler olarak dikkat çekti. ‘Doğu’ ikinci sezonuyla yakında BluTV’de izleyicilerle yeniden buluşacak.

Doğu dizisinin okuma provalarından görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı.