Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinden sonrası için çoktan anlaşmasını yaptı!

Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinden sonrası için çoktan anlaşmasını yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin sezon sonunda final yapacağı bir süredir kulislerde konuşulmakta. Özellikle Caner Cindoruk’un yaptığı bir açıklamada bir sonraki sezonda dizinin devam etmeyeceğini ifade eden sözleri sonrası, Sadakatsiz’in sezon sonunda bitmesi bekleniyor.

Bu arada dizide oynadığı Asya karakteri ile bir kez daha izleyicinin beğenisini kazanan Cansu Dere’nin şimdiden önümüzdeki süreç için bir anlaşma imzaladığı gündeme geldi. Dere, uzun bir aranın ardından ekrana dönmüştü. Ancak bu kez tercihini dijitalden yana kullanacak gibi görünüyor!

Yaz aylarında yayına başlaması beklenilen ve Türkiye pazarına yeni giren Disney Plus platformu, bir süredir Türkiye’nin önde gelen, dikkat çeken isimleriyle anlaşmalar imzalıyor. Ünlü oyuncuları bünyesinde toplayan Disney Plus ile Cansu Dere’nin de anlaştığı konuşulmakta.

Oyuncunun, bir süre önce Medyapım tarafından hazırlıkları sürdüğü bilinen Büşra Cebe’nin aynı isimli kitabından uyarlanan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinden teklif aldığı konuşulmuştu. Dere, bu dizi için teklifi kabul etti mi henüz net değil ancak Disney Plus ile anlaşmaya vardığı gündeme geldi.

Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinden sonrası için çoktan anlaşmasını yaptı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinin sezon sonunda ekrana veda etmesinin ardından, yeni projesini Disney Plus için çekecek…Aralarında Hande Erçel, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Kenan İmirzalıoğlu gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı pek çok isim ile Disney Plus anlaşma imzalamıştı.

Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği dünyanın en büyük dijital platformlarından Disney Plus, şimdiden dizi sektörüne ayrı bir heyecan getirdi. Cansu Dere de platform ile anlaşma imzalayan isimler arasına katıldı…