Ana sayfa Sosyal Medya Doğum gününü kutlayan Nilperi Şahinkaya’nın pastası çok konuşulur!..

Doğum gününü kutlayan Nilperi Şahinkaya’nın pastası çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya 23 Şubat’ta 34 yaşına bastı. Senegal’in Dakar kentinde dünyaya gelen oyuncu, en son Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da ‘Cansu’ karakterini canlandırdı.

Oyuncu, ayrıca geçtiğimiz yaz, BluTV’de yayınlanan Aynen Aynen dizisine devam ederken, Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda da yer almıştı.

Çok yakında Bein Connect’in iddialı yapımı Nasıl Fenomen Oldum? adlı dizi ile ekranlara gelecek olan oyuncu doğum gününü yakın arkadaşlarının katıldığı bir organizasyonla kutladı.

Instagram hesabından da geceden paylaşımda bulunan oyuncunun tavşanlı doğum günü pastası dikkat çekti. Nilperi Şahinkaya paylaşımında doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Nilperi sahinkaya (@nilperi)’in paylaştığı bir gönderi

Hayranları da yaptıkları yorumlarla oyuncunun doğum gününü kutladılar. Nilperi Şahinkaya’nın  son projesi de merakla bekleniyor.

Oyuncunun sosyal medya fenomeni ‘Ala’ karakterine hayat vereceği Nasıl Fenomen Oldum? adlı dizinin oyuncu kadrosunda Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu da yer alıyor.

Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki güçlü performansıyla adından söz ettiren Nilperi Şahinkaya’nın ‘Ala’ karakteri, filmin tanıtımından paylaşılan fotoğraflarla şimdiden konuşulmaya başlandı bile.