Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi, gözyaşından sıkılan izleyiciye umut verecek!

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi, gözyaşından sıkılan izleyiciye umut verecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizileri izleyicileri son dönemde acıklı ve gözyaşı dolu dizilerden bıktıklarını dile getiriyor. İzleyiciler artık umut veren hikayeler izlemek istediklerini söylüyor. ATV’de çok yakında yayınlanmaya başlayacak olan Adı Sevgi dizisi dram içerse de vereceği umut dolu mesajlarla izleyicinin bu dileğini yerine getirecek.

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevginin ekrana gelmesi için geri sayım sürüyor. Adı Sevgi dizisi, bir öğretmenin sevgi ile gençlerin hayatını nasıl değiştirebileceğinin öyküsü olarak yakında izleyicilerle buluşacak.

Dizi, ülkemizin kanayan bir yarası olan çocuk gelinler sorununa da dikkat çekecek. Dizideki öğretmen karakteri öğrencilerine umut etmeyi aşılarken daha iyi bir hayata kavuşmaları için de büyük bir mücadele verecek. Adı Sevgi dizisi umutsuzluk dolu dramlardan sıkılanlar için iyi bir seçenek olacak.

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi, gözyaşından sıkılan izleyiciye umut verecek! 7

Adı Sevgi dizisinin bir özelliği çok yıldız oyuncuların olmaması. Dizide Kuzey Yıldızı’nda Feride rolü ile karşımıza çıkan Gizem Güneş ve en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Alparslan Çakırbeyli’yi canlandıran Yunus Emre Yıldırımer başrollerde yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri gibi isimler bulunuyor.

Pazar akşamı ekrana gelmeye hazırlanan Adı Sevgi dizisini zorlu bir savaş da bekliyor. Zira karşısında Yargı ve Teşkilat gibi çok güçlü rakiplar var. Ancak naif hikayesiyle izleyiciyi yakalayabilirse Adı Sevgi’nin başarısız olması için neden bulunmuyor.

Günümüz dünyasına vereceği mesajlarla da dikkat çekecek olan Adı Sevgi dizisinde her şeyi göze alan genç bir öğretmenin; öğrencilerinde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişim izleyenleri de çok etkileyecek.