Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisi, yaz döneminin en farklı projelerinden birisi!

Dönence dizisi, yaz döneminin en farklı projelerinden birisi!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizi ilk bölümü ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizi farklı bir hikayeyi ortaya koyduğu için izleyicilerin de büyük dikkatini çekmeyi başardı. Sosyal medyada da diziyle ilgili olumlu yorumlar yapıldı.

Ekrana gelen tanıtımları ile izleyicinin ilgisini çeken ve merakla beklenen “Dönence” yayınlanan birinci bölümüyle sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Duygu dolu hikayesi ile olduğu kadar otizm farkındalığı ile de dikkat çeken dizi sosyal medyada kullanıcılardan övgü dolu yorumlar aldı.

Dönence oyunculuk performansları ile de izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Usta oyuncular ile genç yetenekleri bir araya getiren Dönence oyunculuk performansları ile de izleyicinin beğenisini kazandı. Oyuncular performansları ile adeta göz doldururken dizinin duygu dolu anları şimdiden hafızalara kazandı.