Ana sayfa Sosyal Medya Dünya Hali dizisinin ilk bölümünü beğenenler sosyal medyada etkileşim kastı!

Dünya Hali dizisinin ilk bölümünü beğenenler sosyal medyada etkileşim kastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya başlayan Dünya Hali dizisinin ilk bölümünün ardından sosyal medyaya yansıyan yorumlar gayet olumlu geldi… Zümrüdüanka dizisinden hatırlanan Pelin Abay ile en son Seni Çok Bekledim’de izlediğimiz Caner Şahin, başrolde buluştu.

Tutunamayanlar ve Tövbeler Olsun dizilerinin ardından TRT1’in yeni sezondaki absürt komedisi olarak ortaya çıkan Dünya Hali, daha ilk bölümüyle izleyicilere sıcak gelen bir yapım oldu.Sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı ve dizi ile ilgili çok olumlu yorumlar yapıldı.

Bir dizi hayranı, “Diziye bayıldım, reytingi bol olsun ama sonu Tutunamayanlar gibi olmasın” diye yorum yaptı. Absürt komedilerin mahalle tek düzenliğinden kurtulmasından memnun olduklarını belirten izleyiciler, Dünya Hali’nin komedi anlayışını da beğendiklerini ifade eden yorumlar yaptı.

“Ben hayatımda böyle eğlenceli bir dizi izlemedim” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, gelecek hafta yayınlanacak olan ikinci bölümü sabırsızlıkla beklediğini belirten bir yorum bıraktı. Başrol oyuncuları Pelin Abay ile Caner Şahin’in performanslarını da iyi bulduklarını belirten dizi hayranları, sosyal medyada Dünya Hali için çok sayıda olumlu yorum paylaştı.

İlk bölümün reytinglerinde sıralama bakımından iyi durumda olan Dünya Hali, ortalamanın bir hayli altında oranlar elde etti. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 6. olan dizi, AB’de ise günü 4. sırada tamamladı.

Dünya Hali dizisinin 2. yeni bölümünden fragman da paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünü 4 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’da TRT1 ekranında izleyebilirsiniz.