Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşilçam dizisinin yapımcısından çok ses getirecek Otello Kamil dizisi geliyor!

Yeşilçam dizisinin yapımcısından çok ses getirecek Otello Kamil dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV ekranında izleyicilerle ilk sezonu buluşan Yeşilçam büyük ilgi gördü.Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi Yeşilçam klasiklerine yaptığı gönderme ile son dönemin en farklı ve ilgi çekici projelerinden birisi oldu.

Hem ortamı hem kostümleri hem de oyuncuların performansları bakımında çok başarılı bir iş olarak dikkat çeken Yeşilçam’ın yönetmenliğin de Çağan Irmak yapıyor. Dizinin ikinci sezon çekimleri de önceki hafta başlamıştı…

Dizi yeni sezonu ile yine meraklıları için eğlenceli bölümlerle gelecek…Altan Erkekli, Nilüfer Açıkalın ve Güngör Bayrak gibi isimlerin de yer aldığı Yeşilçam dizisinin yapımcısı ise yeni bir projeye başlıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Sunset Film, yine bir dönem hikayesini ekranlara taşıyacak. Otello Kamil isimli yeni dizi 1887 – 1934 yılları arasında yaşayan Kamil Rıza Bey, bir tiyatrocudur. Yaşadığı dönemde ünlü İngiliz yazar Shakespeare’in Othello isimli oyununu çok sık oynaması nedeniyle bu lakabı almıştır… Meşrutiyet döneminden sonra oyunculuk yapmaya başlayan Kamil Rıza Bey, performansı ile büyük ilgi gören Othello oyununu Türkiye’ye tanıtan bir isim olarak öne çıktı.

Ekonomik sıkıntılar çeken, sigara ve içki düşkünlüğü nedeniyle de sağlığı bozulan Kamil Rıza Bey’in Reyno hastalığı nedeniyle iki bacağı da kesilmek zorunda kalmıştı. 1934 yılında vefat eden Kamil Rıza Bey’in hikayesi Otello Kamil olarak bir diziye dönüşecek.

Levent Cantek dizinin hikayesini kaleme almaya başladı.Yeşilçam’da olduğu gibi çok iddialı bir kadronn kurulması bekleniyor.