Ana sayfa Dizi Haberleri Dünya ile Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile Hande Erçel farkını ortaya çıkarttı!

Dünya ile Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile Hande Erçel farkını ortaya çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – MF Yapım tarafından hazırlıkları yapılan Dünya ile Benim Aramda isimli yeni dizinin kadın başrolü olarak Demet Özdemir isminde karar kılındı. Daha önce proje için Hande Erçel’e teklif götürüldüğü, oyuncunun sevişme sahnesi nedeniyle projede yer almak istemediği ortaya çıktı.

Neslihan Atagül’e de proje için teklif yapıldığı ama Demet Özdemir ile anlaşıldığını gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. Bu gelişmelere bakıldığı zaman iki genç kadın oyuncu arasındaki bakış açısı farkını da görebilmek mümkün.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile çok başarılı bir işbirliği sürdüren Hande Erçel, aynı zamanda bir dizi aşkının daha gerçekleşmesiyle özel hayatında da önemli bir karar almıştı.

Dünya ile Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile Hande Erçel farkını ortaya çıkarttı! 8

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı Sen Çal Kapımı dizisinin tüm dünyaya yayılmasında da büyük katkı sundu. Bu ikilinin bir Disney Plus dizisinde buluşma ihtimali ise Hande Erçel’in yeni dizideki sevişme sahnesi nedeniyle gerçekleşmemiş gözüküyor…

İlk olarak teklifin Buğra Gülsoy ile Hande Erçel ikilisine yapıldığı, ancak Erçel’in bu sevişme sahnesi nedeniyle çekincede kaldığı ve senarist Pınar Bulut’un da sahnede ısrarcı olması nedeniyle oyuncu ile anlaşma yapılamadığı belirtiliyor.

Hande Erçel’in kabul etmediği rolün Demet Özdemir tarafından kabul edilmesi ve Kerem Bürsin’in de Buğra Gülsoy yerine Disney Plus yetkilileri tarafından tercih edilmesi, ortaya ilginç bir durum çıkardı.

Demet Özdemir ile Kerem Bürsin yeni dizinin başrolünde yer alacak ve Hande Erçel belki de bu sevişme sahnesi yüzünden diziyi kaçırdığına ileride üzülebilir.

Dünya ile Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile Hande Erçel farkını ortaya çıkarttı! 9

Bir yanda daha özgür ve sanat için cesur davranan Demet Özdemir ile, diğer yanda güncel kaygılar üzerinden sevişme sahnesi vetosu getiren Hande Erçel..

Cesaret konusunda Demet Özdemir’in bir adım önde olduğu gözüküyor.