Ana sayfa Dizi Haberleri Dünya, Sen Çal Kapımı izliyor! Bakalım şimdi hangi ülkede yayınlanacak?

Dünya, Sen Çal Kapımı izliyor! Bakalım şimdi hangi ülkede yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar 40’tan fazla ülkede yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi bir ülkede daha yayınlanmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı dizi, belki de dünyada Türkiye’dekinden çok daha fazla ilgi görüyor.

Türkiye’de reytingleri çok yüksek olmasa da dünyada gördüğü ilgi üzerine devam etmesine karar verilen Sen Çal Kapımı, sosyal medyanın da fatihlerinden biri. Dizi hem bölümleriyle hem de başrol oyuncularıyla sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasında yer alıyor.

Nitekim dizi 35. bölüm etiketi olan ‘hatırlıyorum’ ile dünya gündeminde 7. sırada yer almış, 26 ülkede en çok konuşulanlar listesine girmişti.

Dünya, Sen Çal Kapımı izliyor! Bakalım şimdi hangi ülkede yayınlanacak? 7

Sen Çal Kapımı dizisi, uluslararası bir ödül olan ve dünyanın en ünlü sosyal medya influencer’larının yarıştığı Shorty Awards’ta da Onur Ödülü’ne layık görülmüş, bu ödülü #KalpUnutmaz hashtag’iyle kazanmıştı.

Fox TV’de yayınlanan dizi şimdi bir ülkede daha gösterilecek. Mayısın sonunda İtalya’da yayınlanmaya başlayacak dizi, hayran sayısını katlamaya devam edecek.

Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı yakında hikayesindeki çok büyük değişikliklerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon 2 Haziran’da ekranlara gelmeye başlayacak.