Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni giderayak damgayı vurdu! Yalı Çapkını zirvede, Gönül Dağı sürpriz yaptı! İşte dizilerin karnesi…

Duy Beni giderayak damgayı vurdu! Yalı Çapkını zirvede, Gönül Dağı sürpriz yaptı! İşte dizilerin karnesi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta büyük rakipleriyle karşı karşıya gelerek reytingde büyük mücadeleler veriyor televizyon dizileri. Karşılarına gelen rakiplerle birlikte ekranın sevilen yapımları, izleyicinin merakla bekledikleri reyting tablolarında yerlerini alıyor yeni bölümleriyle.

Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı tv ekranında reytingler dizilerin devam edip etmeyeceğine karar verirken, aynı zamanda sosyal medyada da bir başka karne veriliyor! İzleyicilerin sevdikleri, izledikleri dizilerle ilgili yorumları, sosyal medyada dikkat çekiyor, kimi zaman yapımların ön plana çıkmasını sağlayarak reytinge dolaylı katkıda da bulunuyor.

Bu arada bazı kuruluşlar da günlük, haftalık, aylık olarak gelen ileti sayılarının toplanmasıyla oluşan sosyal medya araştırmalarını ortaya koyuyor. Somera da bu ölçüm servislerinden birisi. 14-21 Kasım haftasında sosyal medya reytingi en yüksek olan 10 program ve diziyi yayınladı son olarak.

 

Yalı Çapkını dizisi, hem ekranda çift haneli reytinglere ulaşarak yılın en çok dikkat çeken yapımı olmayı başardı hem de sosyal medya karnesi ile yüzleri güldürüyor. Dizinin yayınlanan tabloda ilk sırada olması da pek sürpriz değil artık!

Duy Beni giderayak damgayı vurdu! Yalı Çapkını zirvede, Gönül Dağı sürpriz yaptı! İşte dizilerin karnesi... 10

Duy Beni dizisi ise geçtiğimiz hafta ekranlara veda etti! Gençlik ve dram dizisi olarak yaz sezonu başında ekrana gelmeye başlayan Duy Beni, sezonda da devam etme fırsatı bulmuştu. Star TV’nin sevilen dizisi, ne yazık ki sezonda Perşembe akşamları rakipleri karşısında mücadelesini sürdüremedi!

Duy Beni giderayak damgayı vurdu! Yalı Çapkını zirvede, Gönül Dağı sürpriz yaptı! İşte dizilerin karnesi... 11

Reytingleri ile pek bekleneni verememiş olsa da sosyal medya karnesi hep yüksekti Duy Beni dizisinin. Somera’nın tablosunda da final dönemine denk gelen hafta, Yalı Çapkını dizisinin ardından 2. sırada yer aldı. Giderken de tabloya adeta damgasını vurmayı ihmal etmedi Duy Beni dizisi! Gelecek haftalarda dizinin ismi bu tabloda artık yer almayacak ama yüksek sosyal medya reytingi ile veda ederek de dikkatleri çekmeyi başardı!

Duy Beni giderayak damgayı vurdu! Yalı Çapkını zirvede, Gönül Dağı sürpriz yaptı! İşte dizilerin karnesi... 12

Bu arada tablonun 4. sırasında yine bir yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da reytingleri iyi giden Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yer alıyor. Onu, 3 sezondur ekranın sevilen yapımı Kardeşlerim izlerken, Tozluyaka dizisi de reytinglerde düşük ama sosyal medyadaki yüksek reytingiyle 7. sırada yer alıyor.

Duy Beni giderayak damgayı vurdu! Yalı Çapkını zirvede, Gönül Dağı sürpriz yaptı! İşte dizilerin karnesi... 13

Yargı dizisinin 9. sırada olduğu listeye bu hafta sürpriz olarak giren dizi ise Gönül Dağı. 3. sezonuyla TRT1’in sevilen yapımı, reytingleriyle kanalın yüzünü bu sezon daha çok güldürmekte. Dizi, Cumartesi akşamlarının gün birincisi olarak beğeni ile izlenirken, sosyal medyada da giderek daha çok konuşulmaya başlandı! Böylelikle tablonun 10. sırasından giriş yapmayı da başarı! Bakalım gelecek haftalarda daha üst sıralara çıkabilecek mi Gönül Dağı dizisi? İzleyip göreceğiz…