Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’a ‘Yılın En İyi Dizi Çifti Ödülü’ geldi…

Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’a ‘Yılın En İyi Dizi Çifti Ödülü’ geldi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, dram hikayesinin yanı sıra gençlik dizisi olarak da çok seviliyor. Dizinin genç kuşak oyuncuları, özellikle sosyal medyanın gündeminden hiç inmezken, yapılan araştırmalarda da ‘en iyi çift’ olarak her hafta listelerin başında yer alıyorlardı.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, ikili olarak çok sevildiler, partnerlikleriyle ekranda uyumlu bir enerji tutturarak dizinin en çok konuşulan isimleri olmayı başardılar. Hem çift olarak hem de kendi isimleriyle sosyal medyada sürekli anılan Yaran ve Coşkun, geçtiğimiz günlerde 8. kez düzenlenen Altın 61 Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Çifti’ olarak ilan edildiler!

Üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Bağımsız Ödül Töreni’ olarak bilinen Altın 61 Ödülleri için internet üzerinden 2,5 milyon kişi oy kullandı. Oylama sonucunda Kardeşlerim’in çok sevilen ikilisi Asiye ve Doruk olarak ekranın en sevilen dizi çifti oldu genç oyuncular.

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk'u Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'a 'Yılın En İyi Dizi Çifti Ödülü' geldi... 8

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın aldıkları bu ödül, sosyal medyada da hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. İkilinin hayranları, pek çok yorum ve övgü dolu sözlerle desteklerini ve mutluluklarını ilettiler iki oyuncuya.

Bu arada ödül töreninde ‘Yılın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncusu’ ödülü de yine Kardeşlerim dizisinde rol alan Recep Usta’ya gitti.

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk'u Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'a 'Yılın En İyi Dizi Çifti Ödülü' geldi... 9