Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın başarılı oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’na bir sürpriz ödül daha…

Yargı’nın başarılı oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’na bir sürpriz ödül daha…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 8. kez düzenlenen Altın 61 Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın ve Erkek Oyuncu’ ödülüne aday olarak Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da gösterilmişti. İki sezondur devam eden Kanal D’nin sevilen dizisinde Ceylin ve Ilgaz olarak çok beğenilen iki oyuncu, ödülün sahibi oldular!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, daha önce Netflix için çekilen Aşk 101 ve devamı niteliğindeki Aşk 102 dizisinde birlikte rol almışlardı. Bu dizideki partnerlikleri çok beğenilince bu kez Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ile izleyici karşısına gelmeye başladılar.

İki oyuncunun ekran uyumu ve enerjileri büyük beğeni kazanırken, Yargı dizisi de Pazar akşamlarının sevilen ve reytinglerde zirvede olan yapımı olarak heyecanla takip edilmeye devam ediliyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz sezon da pek çok farklı kurum ve kuruluş tarafından ödüller aldılar.

Yargı'nın başarılı oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'na bir sürpriz ödül daha... 8

Geçtiğimiz günlerde de dizinin bir sahnesinde sosyal medyada kendilerini IlCey olarak adlandıran Yargı dizisinin hayranlarına bir selam göndermişlerdi. Hatta Tuğçe’nin “Sizi sosyal medyada ‘Yılın En İyi Çifti’ olarak shipleyelim’ sözü de dikkatleri çekmişti. Bu gülümseten ayrıntının ardından Ilgaz ve Ceylin olarak çok sevilen iki oyuncuya Altın 61 Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Dizi Çifti Ödülü’ gelmese de ‘En İyi Kadın ve Erkek Oyuncu’ ödülü geldi!

Yargı'nın başarılı oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'na bir sürpriz ödül daha... 9

Üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan Altın 61 Ödülleri, bağımsız bir ödül töreni olarak lanse edilmekte. İnternet üzerinden yapılan oylamaya bu yıl 2,5 milyonun üstünde kişi katıldı. Yapılan oylama sonuçları 16 Kasım’da açıklandı.

Bu arada Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk çifti Altın 61 2022 Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Çifti ödülünü aldılar.