Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Duygu Sarışın’ın yeni proje heyecanı!

Duygu Sarışın’ın yeni proje heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Duygu Sarışın, 16. Contemporary İstanbul etkinliğini gezdi. Kin isimli Netfilix filminin kadın başrolü olan oyuncu, etkileyici performansı ile dikkatleri çekti.

Duygu Sarışın filmin heyecanını yaşadığını ve nasıl geri dönüşler alacağını merak ettiğini ifade etti. Oyuncu, “Güzel bir polisiye gerilim, biraz da dram ağırlıklı bir iş oldu” diye konuştu.

Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy ile birlikte çok keyifli bir ekip oluşturduklarını anlatan oyuncu, izleyicilere yansımasının da güzel olması dileğinde bulundu.

Kim isimli sinema filmi etkileyici bir hikaye ile izleyici karşısına çıktı. Kimi izleyiciler filmi beğendiklerini ifade eden yorumlar yaptı. Kimi seyirciler ise sosyal medya yorumlarında ciddi eleştiriler yaptı.

Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın güzel ve keyifli bir tatil geçirdiğini anlattı. Oyuncu, ilişkisinin güzel gittiğini söylemekle yetindi.

Aksesuar kullanmayı da çok seven oyuncu, normal gündelik yaşamında küçük takıları kullanmayı tercih ettiğini ifade etti.