Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Türesan, Erkan Avcı, Duygu Sarışın, Selen Öztürk ve daha nice başarılı isim Kızıl Goncalar dizisinde buluştu!

Hazal Türesan, Erkan Avcı, Duygu Sarışın, Selen Öztürk ve daha nice başarılı isim Kızıl Goncalar dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği FOX’un merakla beklenen dizisi Kızıl Goncalar dikkat çeken bir dizi olarak sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Muhafazakar ve seküler iki insanın hayat hikayesi olarak ekrana gelecek olan dram dizisinde, çok başarılı bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Özgü Namal’ın yıllar sonra ekrana dönmesini sağlayan dizide başrolü Özcan Deniz ile paylaşması da çok dikkat çekici odu.

Seküler ve Atatürk çizgisindeki bir düşünce yapısına sahip olan Levent karakteri ile mutassıp bir tarikatın üyesi olarak hayatını sürdüren Meryem karakterinin tüm aykırıklarına rağmen, evlatları üzerinde kurduğu ilişki herkesin dikkatini çekecek.

Dizide dikkat çeken iki başrol oyuncusunun yanı sıra bugüne kadar rol aldığı yapımlarda çok başarılı işlere imza atmış oyuncular da göze çarpıyor.

Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş gibi isimleri aynı projede buluşturmak yapımcı adına büyük bir başarı olarak kabul edilebilir.

Bu kadar değerli ve göz önündeki ismi aynı dizide bir araya getiren yapımcı Faruk Turgut, geçtiğimiz sezondan bu yana ekrana damgasını vuran Kızılcık Şerbeti projesinin de başındaki isim olarak biliniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi gibi yine siyasi içeriği de olan ve toplumsal anlamda izleyenleri derinden etkileyecek bir hikayeyi ortaya koymak çok dikkat çekici oldu.

Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu ile Kızıl Goncalar dizisinin pazartesi akşamları reyting rekabetinde önemli değişimler yaratması bekleniyor.

18 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini Ömür Atay yaparken, senaryosunu ise Necati Şahin kaleme alıyor.