Ana sayfa Dizi Haberleri Kızıl Goncalar dizisinin Hande’si Duygu Sarışın’ı ne kadar tanıyorsunuz? Kimin kızı olduğunu biliyor musunuz?

Kızıl Goncalar dizisinin Hande’si Duygu Sarışın’ı ne kadar tanıyorsunuz? Kimin kızı olduğunu biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 2011 yılında Cennetin Sırları sonrasında 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisinde görülen, ardından İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Kaçın Kurası isimli dizilerde rol alan Duygu Sarışın, asıl çıkışını İçerde dizisindeki Sema karakteri ile yapmıştı. Daha sonra da Ufak Tefek Cinayetler dizisine sonradan katılmış ve Burcu karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı performansı ile konuşulan ünlü oyuncu, Çağatay Ulusoy ile yaşadığı aşkla da uzun süre magazin gündeminden düşmedi.

Oyuncu 2023-2024 sezonunda bu sefer Kızıl Goncalar isimli dizi projesi ile gündemde yer alıyor. Kızıl Goncalar dizisinde Hande karakterini canlandıran Duygu Sarışın’a izleyicilerin ilgisi bu projenin ekrana gelmesi ile birlikte artıyor. Google ortamında Duygu Sarışın ile ilgili aramalar çok yoğunlaştı. Oyuncunun Hande karakterini çok başarılı şekilde canlandırdığını belirten sosyal medya kullanıcıları, uzun bir aradan sonra ekrana dönmesinden memnun.

Duygu Sarışın en son Azize isimli diziyle 2019 yılında televizyon ekranındaydı. Oyuncu 5 yıl aradan sonra Kızıl Goncalar dizisindeki Hande Alkanlı karakteri ile yeniden hayranları ile buluşmuş oldu.

Peki biliyor musunuz, Duygu Sarışın aslında çok tanınmış bir ailenin kızı…

Gerçekte Duygu Sarışın’ı ne kadar tanıyorsunuz?

Duygu Sarışın, magazinde zaman zaman yaşadığı aşkla gündeme gelse de sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan renkli bir hayatı olduğu ve ailesi ve arkadaşlarıyla çok iyi vakit geçirdiği anlaşılmakta…

Ünlü oyuncu, babası ile pozunu instagram hesabından paylaştı ve “Canımın parçası” notuyla da sevgisini gösterdi.

Kızıl Goncalar dizisinin Hande'si Duygu Sarışın'ı ne kadar tanıyorsunuz? Kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 9

DUYGU SARIŞIN VE AİLESİNİ YAKINDAN TANIYALIM

Duygu Sarışın, aslında İzmirliler’in çok yakından tanıdığı bir isim. Babası 10 yıl boyunca İzmir Konak Belediyesi Başkanlığı’nı yapan Ahmet Sarışın. Kızını oyunculuk konusunda da her zaman destekleyen Ahmet Sarışın, İzmir’deki yerel bir gazeteye verdiği röportajda şöyle konuşuyor:

“İki kızım var. İkisi de Güzel Sanatlar mezunu. Büyük kızım bir ara oyunculuk yaptı ama bıraktı, şimdi evli. Küçük kızım Duygu da İzmir Devlet Tiyatrosu’nda uzun yıllar oynadı. Bir gün İstanbul’a gitmek istedi. Önce üzülmüştüm ama hayalleri vardı, gitti. Şimdi severek izliyorum. Başarılı bir oyuncu. Babası olarak gurur duyuyorum.”

Kızıl Goncalar dizisinin Hande'si Duygu Sarışın'ı ne kadar tanıyorsunuz? Kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 10

24 Kasım 1987 yılında İzmir’de doğan genç oyuncu, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmıştır. Televizyon dünyasına geçişi ise 2011 yılında Cennetin Sırları dizisi ile olmuştur.

İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken gibi dizilerde rol almıştır. 2016-2017 sezonunda İçerde dizisinden performansının ardından Ufak Tefek Cinayetler ile de popülerliğini artırmayı başardı. Kızıl Goncalar dizisindeki Hande karakteri ile hayranları yeteneklerinin bir kez daha farkına vardı. Sosyal medyada da dizinin hikayesinin de etkisi ile birlikte Duygu Sarışın ile ilgili çok ilginç yorumlar yapılıyor.

1.70 boyunda ve 56 kilo olan genç oyuncu tipik bir Yay burcu. Geçtiğimiz yıl aynı dizide birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile bir dönem aşk yaşayan oyuncu ilişkisini bitirmişti ancak 2019 yılında yine adı Çağatay Ulusoy ile anılmaya başlandı.

Kızıl Goncalar dizisinin Hande'si Duygu Sarışın'ı ne kadar tanıyorsunuz? Kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 11

Ünlü oyuncunun ablası Müge Sarışın ise Opera sanatçısı olarak çalışmalarına devam ediyor.