Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’nin Üç Kuruş dizisinin sırtını dayayacağı usta Civan Canova oldu!

Show TV’nin Üç Kuruş dizisinin sırtını dayayacağı usta Civan Canova oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Show TV ekranında yepyeni diziler bulacaksınız. Özellikle de Aziz ile Üç Kuruş isimli yapımlar çok dikkat çekecek. Tabii ki bu listeye Yalancı ve İçimizden Biri isimli yeni Show TV dizilerini de ekleyebilirsiniz.

İçerde’nin ardından Çukur dizisini yapan Ay Yapım, şimdi yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.Üç Kuruş isimli yeni dizinin ilk tanıtımı Çukur’un finalinde yapıldı… Dizi hayranları da heyecanla gelişmeleri takip ediyor.

Ay Yapım geniş bir oyuncu kadrosu kuruyor. Tabii ki titiz bir çalışmanın ürünü olan bu çalışmalarda isimler de bir bir ortaya çıkıyor. Uraz Kaygılaroğlu ve Aytaç Uşun’un diziye katıldıkları netleşmişti. Daha sonra yeni isimler arasına Nursel Köse ile Aslıhan Malbora katıldı.

Son katılan iki oyuncu ise Civan Canova ile Burak Altay oldu… 1980 Rize doğumlu olan Burak Altay, 2000 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Asmalı Konak dizisindeki Salih karakteri ile öne çıkan oyuncu, Siyah İnci ve Şampiyon isimli dizilerde de yer almıştı.

Show TV'nin Üç Kuruş dizisinin sırtını dayayacağı usta Civan Canova oldu! 7

Civan Canova ise 1955 Ankara doğumlu usta bir isim. Devlet Tiyatrosu sanatçısı olan Canova, uzun yıllardır hem tiyatroda hem sinemada hem de dizi sektöründe yer alıyor.

Civan Canova’yı izleyiciler en çok da Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Avukat Kadir karakteri ile hatırlıyor. Oyuncu ayrııcı Karadayi dizisindeki Çetin rolünde de oldukça etkileyiciydi…

Paramparça dizisinde Rahmi olarak izlediğimiz Civan Canova, son olarak Atiye dizisinde Mustafa karakterini canlandırdı. 4 yıldır televizyon projelerinde yer almayan usta oyuncu, yeni dönemde Üç Kuruş isimli Show TV dizisinin ekibine katıldı.

Bu transfer ile birlikte Nursel Köse’den sonra bir usta oyuncu daha ekibe katılmış oldu.