Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kefaret’ten sonra Özge Özacar’ın bir dizisi için daha final zamanı geldi!

Kefaret’ten sonra Özge Özacar’ın bir dizisi için daha final zamanı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Genç oyuncu Özge Özacar, son dönemde iki farklı rolle ekranda yer aldı. Kefaret isimli dizide Meltem karakterini canlandıran oyuncu, 35 bölümlük projede birçok tecrübe kazandı.

Özge Özacar, yan rolde yer almıştı ama başroller kadar öne çıkan bir performans ortaya koydu. Hayranları genç oyuncunun kariyerinde iyi bir sıçrama yapmasından son derece memnun.

Özge Özacar, ayrıca Seyyar isimli Puhu TV dizisinde de yer aldı. Dijital dizi projesi 10 bölüm olarak çekildi. Bir ara hem Kefaret hem de Seyyar dizilerinin çekimleri çakıştı.

Bu nedenle de ünlü oyuncu kariyerinde ilk kez aynı anda iki dizi çekmenin ne kadar zor olduğunu anladı. Özge Özacar, bir setten diğerine koştuğunu ve her şeye yetişmek için çok çaba harcadığını söyledi.

Kefaret dizisi önceki hafta final yaparak bitti. Seyyar dizisi ise 10. bölümü ile birlikte 13 Ağustos Cuma günü final yapacak.

Özacar, her iki dizi için de çalışmalar bitince tatile çıktı ve şu sıralarda dinleniyor. Oyuncu yeni dönemde yeni bir projede yer alacak mı, henüz netleşmedi. Gelişmeleri aktaracağız.