Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, Destan dizisindeki görüntüleriyle dişi kurt oldu!

Ebru Şahin, Destan dizisindeki görüntüleriyle dişi kurt oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin yeni sezonda televizyon ekranının en farklı yapımlarından birisine imza atacak. Akkız isimli karakter ile Destan dizisinde yer alacak olan oyuncu hem hayranlarını şaşırtacak hem de büyüleyecek..

atv ekranlarında yeni sezonun en iddialı dizisi olarak ortaya çıkan Destan’dan yayınlanan görüntüler izleyicilerin beklediğinden çok daha iyi bir dizinin geldiğine işaret ediyor. Destan dizisinin hem fragmanı hem de paylaşılan fotoğraflar sosyal medyada büyük yankı buldu.

Dizi hayranları ‘dişi kurt’ yakıştırması yaptıkları Ebru Şahin’in sert bir kadın karakteri ile ekrana dönecek olmasından çok memnun. Hercai isimli dizide canlandırdı Reyyan karakteri ile naif bir aşık rolü oynayan oyuncu, yeni dizisinde bambaşka birisine dönüşecek.

Akkız karakteri çok etkili; iyi ok kullanan, dövüşmeyi bilen ve ata binme konusunda da usta bir karakter… Ebru Şahin’in paylaşılan görüntüleri bu karaktere çok yakıştığını gösteriyor.

Saçları ile yeni bir imaj sergileyen oyuncu, 8. yüzyılda geçen hikayedeki kıyafetleriyle de bambaşka birisine dönüşmüş durumda.

Sosyal medya kullanıcıları Ebru Şahin’in bu halini çok beğendi. Hayranlar birçok iltifatta bulundu. Akkız karakterinin güçlü bir kadın olması, karizmatik bir görüntü sergilemesi daha şimdiden Destan dizisine olan ilgiyi bir hayli artırdı.

Destan dizisinin fragmanında Akkız karakterinin şu sözleri de ne kadar etkili bir dizinin geldiğini anlatıyor:

“Ben Dağ’ın kızı, Akkız! Eli olmayana el olmaya geldim. Ayağı olmayana yol olmaya geldim. Eksiği tam yapmaya, köleyi hür kılmaya, destanımı dağa göğe yazmaya geldim.”

Ebru Şahin, Destan dizisi ile yeniden atv ekranında olacak. Bu rol için uzun süren bir eğitim alan oyuncu, dövüş sanatları konusunda da bir hayli bilgi sahibi oldu.

Hercai dizisinde at binmeyi zaten öğrenen oyuncu, Destan dizisinde ise ustalığını sergileyecek.