Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin fırtınası durmuyor! Yine dünya gündemine girdi!

Ebru Şahin fırtınası durmuyor! Yine dünya gündemine girdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — ATV’de yayınlanacak Destan dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Ebru Şahin her gün yeni bir başarıya imza atıyor. Ebru Şahin, Destan hazırlık röportajının ardından yine birçok ülkenin sosyal medyada gündemi oldu.

Hercai dizisinde adı parladıktan sonra kariyer basamaklarını son hız tırmanan Ebru Şahin, bugün dünya çapında tanınan bir oyuncu. Yeni dizisi Destan’da canlandıracağı Akkız karakteriyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Ebru Şahin, bir kez daha dünya gündemine yerleşti.

Destan dizisinin yapımcısı Bozdağ Film dün Ebru Şahin’le yapılan bir röportajı yayınladı. Şahin röportajda Destan dizisine nasıl hazırlandığını, rolünü ve hikayeyi anlattı. Bu paylaşımın ardından Ebru Şahin Türkiye’nin yanı sıra Slovakya, Sırbistan, İspanya, İtalya, Rusya, Fransa, Avustralya, Bulgaristan, Panama, Peru, Yunanistan ve Saudi Arabistan başta olmak üzere bir çok ülkenin gündeminde yer aldı.

Sosyal medyada sık sık dünya gündeminde yer alan Ebru Şahin’in, röportajda yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti. Destan dizisi için çok sıkı hazırlandıklarını söyleyen Ebru Şahin, eğitmenlerle uzun saatler çalışmaya devam ettiklerini ve sürekli üzerine koyarak ilerlediklerini belirtti. Oyuncu, bir çiftlikte günde altı saate varan eğitimler yapıldığına da değindi. Ebru Şahin sınırlarını zorlamaktan çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Destan’la ilgili hazırlıklar son hız sürerken ve tanıtımları ekranlarda dönmeye devam ederken dizinin yayın tarihinin açıklanmaması dikkat çekiyor. Hikayeyi çok merak eden ve Ebru Şahin’i ekranda görmeyi özleyen izleyici artık dizi tarihinin açıklanması gerektiğini belirterek isyan ediyor.

Bozdağ Film tarafından ATV için çekilen Destan, daha başlamadan yurt dışında fuarda sergilenmiş ve birçok ülke diziye büyük ilgi göstermişti. Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen TV dizileri fuarı MIPCOM’da Destan’ın ilk gösterimi yapılmış, ilk satışı da gerçekleştirilmişti.