Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün muhteşem dönüşü! Kaderimin Oyunu bomba gibi geliyor!

Akın Akınözü’nün muhteşem dönüşü! Kaderimin Oyunu bomba gibi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde yakaladığı büyük şöhretin ardından bir süredir ekranlarda görünmeyen Akın Akınözü çok yakında yine hayranlarının karşısında olacak. Özellikle Akın Akınözü hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Kaderimin Oyunu dizisinin ilk tanıtımı şimdiden çok iyi izlenme rakamına ulaştı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Arkadaşlar İyidir, Aslan Ailem, Payitaht Abdülhamid’de rol aldıktan sonra başrolünde yer aldığı Hercai dizisiyle kariyerinde çok büyük bir sıçrama yapan Akın Akınözü, uzun süredir ekranlarda yoktu. Hercai dizisinin nisan ayında sona ermesinin ardından sadece yurt dışına verdiği röportajlarla gündeme gelen Akınözü nihayet yeni projesini seçti.

Akın Akınözü, Star TV’de yayınlanacak Kaderimin Oyunu isimli dizide başrolü Öykü Karayel ve Sarp Apak’la paylaşıyor. Dizinin ilk tanıtımı kısa süre önce yayınlandı. Özellikle Akın Akınözü hayranlarının dört gözle beklediği dizinin ilk tanıtımı yayınlandıktan kısa süre sonra YouTube’da 400 binden fazla izlenme sayısına ulaştı.

Akın Akınözü'nün muhteşem dönüşü! Kaderimin Oyunu bomba gibi geliyor! 7

Bu rakam gösteriyor ki Akın Akınözü hayranları büyük bir heyecan içinde. Hayranları şimdi yeni dizinin çok iyi reyting almasını umuyor. Halen ekranlarda yayını devam eden çok güçlü rakip dizilerin karşısına çıkacak olan Kaderimin Oyunu’nun yayınlanacağı gün henüz açıklanmadı.

NGM Medya tarafından çekilen dizi bir süre önce sete çıktı ilk bölümlerin hazırlıkları sürüyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği dizide ayrıca Meriç Aral, Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu gibi çok sevilen isimler var.

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu şöyle olacak: Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer.