Ana sayfa Dizi Haberleri Aytaç Şaşmaz’ın adı Baht Oyunu’ndan sonra bomba gibi bir projeyle anılıyor!

Aytaç Şaşmaz’ın adı Baht Oyunu’ndan sonra bomba gibi bir projeyle anılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu’yla büyük çıkış yapan, Baht Oyunu dizisiyle de hayran kitlesini katlayan Aytaç Şaşmaz son dönemin en popüler oyuncularından biri. Yakışıklı oyuncunun adı Baht Oyunu’ndaki başarısının ardından çok iddialı bir projeyle anılıyor.

2017-2019 yılları arasında yayınlanan Söz dizisiyle oyunculuğa adım atan Aytaç Şaşmaz, ardından Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde rol aldı. Hekimoğlu dizisinde zengin ve yakışıklı kardiyoloji uzmanı Emre’yi canlandıran Şaşmaz, bu rolüyle büyük bir hayran kitlesi edindi.

Aytaç Şaşmaz, Hekimoğlu dizisi final yapmadan kısa süre önce diziye veda etti. Bu diziden elde ettiği ivmeyle Şaşmaz, yine Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisinde başrolü kaptı. Aytaç Şaşmaz, romantik komedi türündeki yaz dizisi Baht Oyunu’nda yakışıklı patron Bora’yı canlandırdı.

Baht Oyunu’nda başrolü paylaştığı Cemre Baysel’le çok iyi bir ikili olan Aytaç Şaşmaz, bu diziyiyle hayran kitlesini katlamayı başardı. Baht Oyunu dizisi çok iyi reytinglerde devam ederken yeni sezonun başlamasıyla final yaptı.

Aytaç Şaşmaz'ın adı Baht Oyunu'ndan sonra bomba gibi bir projeyle anılıyor! 7

Aytaç Şaşmaz’ın adı şimdi çok iddialı bir projeyle anılıyor. Buna göre Şaşmaz, Namık Kemal’in aynı adlı eserinden uyarlanacak olan İntibah dizisiyle görüşüyor. Dizide adı geçen kadın oyuncu ise Demet Özdemir. BKM Film tarafından çekilecek İntibah’ın konusu şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur. Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.