Ana sayfa Sosyal Medya Yüz Yıllık Mucize dizisinde aradığını bulamayan Ebru Şahin’e sosyal medyada çılgın destek!

Yüz Yıllık Mucize dizisinde aradığını bulamayan Ebru Şahin’e sosyal medyada çılgın destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin’in hayranları Hercai dizisinden bu yana ünlü oyuncuya sınırsız ve güçlü bir destek sunmaya devam ediyor. Destan dizisi projesinde de savaşçı halleri ile çok beğenilen, proje için sıkı bir eğitimden geçen ve iyi de bir performans sergileyen Ebru Şahin, bu sezon ise Yüz Yıllık Mucize isimli çok farklı bir yapımla izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizi, beklendiği gibi güçlü bir izleyici desteği elde edemedi. Ebru Şahin hayranları daha önceki projelerine göre Harika rolünü sahiplenmedi. Bunu da Yüz Yıllık Mucize dizisinin elde ettiği reytinglerin Hercai ve Destan projelerine göre bir hayli düşük olmasından anlayabilirsiniz. Ancak sosyal medya ortamında çok farklı bir süreç yaşanıyor.

Ebru Şahin’in hem dizideki karakteri üzerinden hem de paylaşımlarıyla birlikte etkileşim çok güçlü bir şekilde yaşanıyor. Birçok kez gündemin ilk sırasına çıkan oyuncu, hayranları tarafından hem güzelliği üzerinden hem de yetenekleri noktasında övgüler alıyor.

Ebru Şahin hayranları oyuncunun her halini heyecanla takip ederken, imaj yenilikleri yapmasından da çok etkileniyor. Güzelliği ve fit vücuduyla da hayranlarından sıklıkla övgüler alan oyuncu, yine sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Binlerce paylaşım yapan hayranları Ebru Şahin’in ışıltısını çok beğendiklerini ifade ederken, sosyal medyada da desteklerini her fırsatta sergilemeye devam ediyor.

Yüz Yıllık Mucize dizisinde Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan oyuncu, her ne kadar kariyeri adına diğer projelerine göre daha etkileyici bir çıkış yapamamış olsa da, hayranları yeni projelerini heyecanla beklemeye başladı.

Dizinin hikayesi, konsepti ve izleyicilerin beklentisi ile senaryonun ilerleyişi arasındaki kopukluklar düşük gelen reytinglerin de nedenleri arasındaydı.

Ebru Şahin, rolünde iyi bir performans sergilemiş olsa da hem Hercai hem de Destan projelerini de yakından takip edenlerin Yüz Yıllık Mucize dizisinde diğer projeleri kadar yoğun bir şekilde etkilenmediğini de söylemek yanlış olmayacaktır.