Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’ne yurt dışındaki dizi hayranlarının gösterdiği ilgi başka bir boyutta!

Akın Akınözü’ne yurt dışındaki dizi hayranlarının gösterdiği ilgi başka bir boyutta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde canlandırdığı Miran karakteri ile bir anda geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanan Akın Akınözü, son yılların en hızlı kariyer çıkışı yapan isimlerinin başında geliyor.

1990 yılında dünyaya gelen ve kendisine has tarzı ile dikkat çeken oyuncu, maço tavırları ile de birçok hayranının kalbine ulaşmayı başardı. 2015 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile başlayan deneyim süreci, Arkadaşlar İyidir, Aslan Ailem ve Payitaht Abdülhamid dizileri ile devam etti.

Akın Akınözü’nün tanınmasını ve özellikle de yurt dışında çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlayan proje ise Ebru Şahin ile başrolünde yer aldığı 2019 ile 2021 yılları arasında yayınlanan Hercai isimli dizi oldu. 3 sezon süren ve 69 bölüm ile tamamlanan bu önemli aşk hikayesi Akın Akınözü’nün hayatını da bir anda değiştirdi.

Ardından Kaderimin Oyunu dizisine yine hem ülke içinden hem de ülke dışından yoğun bir ilgi yaşandı. Akın Akınözü hayranları Hercai projesinden itibaren yoğun şekilde desteklediği oyuncunun daima yanında oldu. Sosyal medyada Akın Akınözü gündemde yer alan, en popüler erkek oyunculardan birisi olmayı başardı.

Akın Akınözü'ne yurt dışındaki dizi hayranlarının gösterdiği ilgi başka bir boyutta! 7

Tuzak dizisi ise 2022 – 2023 dizi sezonunun etkili hikayelerinden birisiydi ama yeterince iyi reytingler alamadı. Bensu Soral ile iyi bir dizi çifti olmasına rağmen Akın Akınözü, yerli dizi hayranlarını bu projeye yeterince çekemedi. Ancak farklı ülkelerde, farklı kültürlere sahip geniş bir yabancı dizi hayranı bulunan Akın Akınözü, bu kitleye Tuzak dizisi ile güçlü bir şekilde hitap etme şansı buldu.

İşte bu nedenle de Tuzak dizisi birçok ülkede yayınlanan ve son yılların en başarılı Türk dizilerinden birisi haline geldi.

Akın Akınözü’nün hayranları şimdi yeni projelerini heyecanla ve merakla bekliyor. Basında yer alan haberlere göre O3 Medya ile anlaşma yapan oyuncunun Aile Albümü isimli yeni bir aşk dizisi ile ekrana dönmesi bekleniyor.

Dizide Kılıç rolünü canlandırması beklenen oyuncunun hayranları da şimdiden sosyal medyada yeni projenin heyecanını yaşadıklarını belirten paylaşımlar yapmaya başladı.

Yeni projesi ile sosyal medya ortamında farklı ülkelerdeki hayranlarının harekete geçmesi ile birlikte Akın Akınözü’nün yeni projesi için de iyi bir tanıtım çalışması başlamış oldu.

Bu etkili aşk dizisinde Akın Akınözü’nün hangi ünlü kadın oyuncu ile partner olacağı konusu da hayranların yeni merakı oldu. Sosyal medyada Aile Albümü isimli dizinin önümüzdeki dönemde çok yoğun bir şekilde konuşulması kimseyi şaşırtmayacaktır.