Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin üzerinden çok geçti ama başarıları devam ediyor

Hercai dizisinin üzerinden çok geçti ama başarıları devam ediyor

tarafından ker_def

Akın Akınözü ile Ebru Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı Hercai dizisi, Türk dizi sektörünün en önemli projelerinden birisi haline geldi.

İki genç oyuncuyu öne çıkartan ve bir anda kariyer zıplaması yaşamalarını sağlayan Hercai dizisi, güçlü dram hikayesiyle de geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

3 sezon süren dizinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması da başarının bir parçasıydı. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen Hercai dizisinin başarılarına yenileri ekleniyor.

Dizinin Kasım ayından itibaren Amerika’da İspanyolca yayınlanmakta olan Canela TV’de izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

Hercai dizisinin üzerinden çok geçti ama başarıları devam ediyor 7

Bilindiği üzere Latin Amerika ülkelerinden yeni bir hayat kurmak için Amerika Birleşik Devletleri’ne göç eden büyük bir kitle bulunuyor.

Hispanik olarak ifade edilen bu kitlenin Türk dizilerini çok izlemesi de yayın platformlarının dikkatini çekiyor. İşte bu nedenle de güçlü hikayesi ve iyi oyunculuk performanslarının sergilendiği Hercai dizisinin de yeni yayın platformunda başarılı sonuçlar almasına şaşırmamak gerek.