Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin yeni dizisine başlayacak ama bir de zorunlu ayrılık yaşayacak!

Ebru Şahin yeni dizisine başlayacak ama bir de zorunlu ayrılık yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi de Desten dizisi olacak. atv ekranında yayınlanacak olan dizinin çekimlerine henüz başlanmadı. Ancak oyuncular hazırlıklarını sürdürüyor.

Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisi başrolde buluşacak. Akkız ile Batuga’nın dillere destan olacak aşkını izleyeceksiniz. Hikayesi 8. yüzyılda geçen dizinin dram dolu sahneleri şimdiden merakla bekleniyor.

Ebru Şahin ise zaten Hercai dizisinden iyi bildiği at binme konusunda ne kadar ustalaştığını paylaştığı video ile gösterdi. Destan dizisi için hazırlıklarını sürdüren oyuncu, bu hazırlıklardan kısa bir videoyu instagram hikaye bölümünden yayınladı.

Oyuncunun hayranları da farklı platformlarda bu görüntüleri yayınlayarak büyük destek verdi.

Ebru Şahin’in at binme konusunda ne kadar ustalaştığını görüntülerden de anlayabilirsiniz.Oyuncu eğitimlerin sürdüğünü ama çekimlerin henüz başlamadığını söyledi.

Sevgilisi Cedi Osman ile görüntülenen Ebru Şahin, her şeyin güzel gittiğini ve hazırlıklarını sürdürdüğünü anlattı.

Ebru Şahin yeni dizisine başlayacak ama bir de zorunlu ayrılık yaşayacak! 7

Ünlü basketbolcu Cedi Osman ise Eylül sonunda ABD’ye dönerek hazırlıklara başlayacağını duyurdu. İki sevgili işleri nedeniyle uzun bir süre ayrı kalacak. Ebru Şahin ve Cedi Osman aşkı zorunlu bir ayrılık ile sınanacak.