Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’den bikinili doğum günü paylaşımı! Neslihan Atagül’e dokunmayın, uyanamadı!

Ebru Şahin’den bikinili doğum günü paylaşımı! Neslihan Atagül’e dokunmayın, uyanamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncu Ebru Şahin ve Neslihan Atagül Doğulu’nun son yaptıkları instagram paylaşımları dikkat çekti. Ebru Şahin, 3 sezon boyunca atv’de yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat vermişti. Oyuncu, dün yeni yaşının kutlamanın sevinciyle bir paylaşım yaptı.

Hercai’deki rolüyle büyük dikkat çeken Ebru Şahin’in yeni projesi merakla beklenirken, hayranları onu, sosyal medyadan takip ediyor şu sıralar.

Mardin’de geçen uzun ve zorlu sürecin ardından İstanbul’a dönen oyuncu, şimdilerde dinleniyor, yeni hobiler edinerek vakit geçirmeye çalışıyor.

Ebru Şahin’in dün yani 18 Mayıs günü doğum günüydü. 1994 doğumlu olan oyuncu, 27 yaşına girdi. Oyuncu, yeni yaşının coşkusuyla bikinili fotoğraflarını yayınladı.

Ebru Şahin'den bikinili doğum günü paylaşımı! Neslihan Atagül'e dokunmayın, uyanamadı! 9

İki fotoğraf paylaşan Şahin, İngilizce olarak “Yeni yaşımı bekliyorum” dedikten sonra da  “Bırakın gelsin” ifadesiyle esprili bir söylemde bulundu. Hayranları, oyuncunun bu keyifli hallerine bayıldı ve övgü dolu pek çok yorum yaptılar…

Ebru Şahin'den bikinili doğum günü paylaşımı! Neslihan Atagül'e dokunmayın, uyanamadı! 10

Neslihan Atagül ise ekrana en son Sefirin Kızı dizisiyle gelmişti. Oyuncu, geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığına yakalanınca diziye veda etmek durumunda kalmıştı.

Eşi Kadir Doğulu’nun da desteğiyle hastalığını atlatan Neslihan Atagül, şimdilerde daha sağlıklı ve keyifli. Kendi dijital dergisi Hadsiz Proje’ye bir röportaj veren oyuncu, sadece beslenme düzenini değiştirerek, ilaç kullanmadan iyileştiğini anlatmıştı.

Atagül, son olarak instagram’da aşağıdaki pozunu paylaştı. Gözleri kapalı olan oyuncu, önündeki kahveyle çekilen fotoğrafına “Bana habibi deyin lütfen, çünkü uyanamadım” notunu düştü…

Ebru Şahin'den bikinili doğum günü paylaşımı! Neslihan Atagül'e dokunmayın, uyanamadı! 11