Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’e Hercai dizisinden daha büyük fırsat geldi!

Ebru Şahin’e Hercai dizisinden daha büyük fırsat geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin, hayatının en büyük fırsatını Hercai dizisi ile buldu. Geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde de tanınan bir isim haline geldi. Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen oyuncu, hem yetenekleri hem de güzelliği ile göz önünde olmaya devam ediyor.

Hercai dizisi belki oyuncu adına çok önemli bir çıkış oldu ama yeni dizisi Destan daha da büyük bir fırsat kapısı araladı… Bozdağ Film tarafından büyük bütçe ile hazırlanan Destan isimli dizi sekizinci yüzyılda geçiyor… Bir kadın kahramanın üzerinden anlatılacak olan hikaye, iki mazlum insanın iktidara yürümesini anlatacak…

Bu mazlum isimlerden birisi olan Akkız’ı Ebru Şahin canlandıracak. Diğer mazlum kişi ise sakat olmasıyla da bilinen Batuga olacak. Edip Tepeli’nin canlandıracağı Batuga ile Akkız’ın destansı hikayesi için yapımcının iddiası büyük.

Ebru Şahin'e Hercai dizisinden daha büyük fırsat geldi! 8

Mehmet Bozdağ, bugüne kadar Türkiye’de yapılmış en iyi dizinin Destan olacağını söylüyor. Yapımcının Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’ı da ortaya koyduğu düşünülür ise bu sözüne dikkat etmek lazım… 20-30 bin metrekarelik bir dünya kurduklarını da belirten Mehmet Bozdağ, Destan dizisinin sadece fragman ve afişleri sayesinde 15 ülkeden teklif aldıklarını hatırlatıyor.

Anlaşmalar yapılmaya başlandı ve Destan dizisi daha atv’de yayınlanmadan yurt dışındaki alıcılar tarafından yüksek bir talep görüyor. Tüm bu gelişmeler dizinin başrol oyuncuları için ne kadar önemli bir kapının açıldığını da gösteriyor.

Ebru Şahin'e Hercai dizisinden daha büyük fırsat geldi! 9

Ebru Şahin başrolde ve bir kadın kahraman olarak ismini çok daha büyük kitlelere duyurma imkanı elde etti. Kadın kahramanlara yönelik ilginin yüksek olduğu da zaten dizi dünyasında bilinir.

Zeyna karakteri bu noktada akıllarda en çok kalan karakterin başında geliyor. Ebru Şahin de şayet Destan dizisi beklenilen etkiyi yapar ise ileride bir Zeyna gibi kadın kahraman olabilir.

Akkız karakteri Ebru Şahin’in kariyeri için bugüne kadar gelen fırsatların en iyisi olarak gözüküyor.