Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’e kariyerinin ikinci büyük fırsatı sunuldu!

Ebru Şahin’e kariyerinin ikinci büyük fırsatı sunuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, kariyerinin ilk önemli fırsatını Hercai dizisi ile buldu… Canlandırdığı Reyyan karakteri ile bir hayli sevilen oyuncu, 3 sezon süren proje ile milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bıraktı. Karakterin duygusal yönleri ve naif durumu, oyuncunun güzelliği ile de birleşince Ebru Şahin kısa sürede geniş bir kitlenin hayranlığını kazandı.

Yeteneklerini de Hercai dizisinde sergileyerek popülerliğini Türkiye’nin dışında dünyanın birçok ülkesine de taşıyan Ebru Şahin için, Hercai dizisi büyük bir fırsattı ve oyuncu da bunu çok iyi kullandı.

Hercai’den sonra dinlenme kararlılığında olan Ebru Şahin, Bozdağ Film’in yaptığı teklifi görünce kararını değiştirdi. Oyuncu, bir daha böyle bir rol gelmeyeceğini hesap ederek Destan dizisinde Akkız olmayı kabul etti.

Birçok eğitimden geçen Ebru Şahin, at binme konusunda daha da çok kendini geliştirdi. Ok atma eğitimlerinin yanı sıra, yakın dövüş ve kılıç kullanma eğitimleri de alan oyuncu, zaman zaman bu çalışmalarını da sürdürüyor.

Ebru Şahin'e kariyerinin ikinci büyük fırsatı sunuldu! 7

Destan dizisi başladı ve ilk bölüm iyi reytingler alarak birincilikler elde etti. Bu da izleyicinin yapımı beğendiğini ve takip edeceğini göstermesi bakımında önemli bir mesaj oldu.

Ebru Şahin de kendisini Akkız olarak izleyicilere daha ilk bölümden kabul ettirdi ve bu savaşçı kadın oyuncunun kariyerinde çok önemli yeni bir dönemi başlattı.

Orta Asya Türk kültüründe kadının yeri belki de günümüzdeki ortamdan bile çok daha öndeydi. Yani sekizinci yüzyılda kadına verilen değer Türkler arasında çok daha fazlaydı ve Ebru Şahin de bu gerçekliği bir dizi ile ortaya koyarak önemli bir mesaj da veriyor.

Savaşçı olan kadınlar, aynı zamanda yönetim kademelerinde de çok etkiliydi. Destan dizisinin bu ana fikir üzerinden yola çıkması da Ebru Şahin’in kariyeri adına bir misyon yüklenmesine fırsat sundu.

Son yıllarda kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin büyük sorun olarak ortaya çıktığı ülkemizde Destan dizisi, kadına gösterilmesi gereken saygının bir yansıması olarak izleyicilere fazlasıyla mesaj veriyor.