Ana sayfa Sosyal Medya Burak Tozkoparan yine izleyicileri yüreğinden yakalayacak yeni diziyle ekrana dönüyor!

Burak Tozkoparan yine izleyicileri yüreğinden yakalayacak yeni diziyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

Burak Tozkoparan, genç bir oyuncu. 1992 yılında dünyaya gelen oyuncu, 2014 yılında yer aldığı Paramparça isimli dizi ile dikkat çekmişti. Bu projede parlayan ve Kırgın Çiçekler dizisindeki Komiser Ali karakteri ile gönülleri fetheden oyuncu, genç yaşında önemli bir kariyer elde etti.

Geniş bir hayran kitlesi olan Burak Tozkoparan, son dönemde Detan ve Ateş Kuşları isimli güçlü projelerle de adını geniş kitlelere duyurdu. Hem ülkemizde hem de yurt dışında güçlü bir hayran desteğine sahip olan oyuncu, yeni sezonda yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Eylül ayında yepyeni dizilerin başlayacağı yeni dönemde Burak Tozkoparan’ı Show TV için hazırlanan Siyah Kalp isimli dizide izleyeceksiniz.

Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde dizinin ekibi bir araya gelerek çekimlere başladı. Ece Uslu ve Burak Sergen dizinin başrolünde yer alıyor. Genç oyuncular arasında ise Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan ve Leyla Tanlar gibi Burak Tozkoparan da bulunuyor.

Siyah Kalp dizisinde Cihan karakteri ile yer alacak olan Burak Tozkoparan, yine etkileyici bir performans ortaya koyması bekleniyor.

Peki dizinin hikayesi nasıl? İşte detaylar:

Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde geçen “Siyah Kalp”, sürükleyici bir aile dramı sunuyor.

Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler.

Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşır. Melek’in yolu ise Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya ve uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalbine sızmayı başaracaktır.

Aşkın, gizemin ve tutkunun en yoğun hallerini yaşatacak olan Siyah Kalp isimli yeni dizi projesi ile birlikte Burak Tozkoparan kariyer yolculuğunda yeni bir sayfa açacak.