Ana sayfa Sosyal Medya Misafir dizisinde Hazal Kaya’nın saçları, Buğra Gülsoy’un rolü sosyal medyanın dilinde!

Misafir dizisinde Hazal Kaya’nın saçları, Buğra Gülsoy’un rolü sosyal medyanın dilinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden birisi de Misafir dizisi oldu. Dizinin hazırlıkları bir süredir devam ederken, izleyici de merakla Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya’nın başrolünde oynadığı bu diziyi heyecanla beklemeye başladı.

Dizinin ilk bölümü 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlandı. Karşısında yer alan Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar Akdeniz Kılıcı gibi reytingleri yüksek ve izleyicisini çoktan alıp götüren diziler karşısında biraz zorlu bir mücadele verdi.

Kadrosunda Ozan Dolunay, Bülent Şakrak ve Selen Öztürk’ün de yer aldığı dizinin oyuncuları, başarılı performanslarıyla her yapımda dikkat çeken ve sevilen isimler. Özellikle Hazal Kaya’nın oynadığı Gece’nin annesi rolündeki Selen Öztürk, asi ve sorumsuz anne rolüyle büyük dikkat çekti.

Dizinin konusu izleyenler tarafından beğenildi. İlk bölüm reytinglerde tüm kişilerde 12. ve AB’de 6. sırada yer aldı. Bu arada diziyle ilgili sosyal medyada da pek çok yorum yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.

2. bölüm fragmanı ile birlikte izleyicinin dizide en çok beğendiği durum Buğra Gülsoy’un rolü oldu. Zira oyuncuyu baba rollerine çok yakıştıran izleyici, Aşk Yeniden, Kızım gibi dizilerinden sonra yine benzer bir rolde Gülsoy’u görmekten mutlu.

Geçtiğimiz sezon herkesi şaşırtarak Uyanış Büyük Selçuklu gibi büyük prodüksiyonlu bir dönem işinde rol almış ve başarılı bir performans sergilemişti Buğra Gülsoy. Ancak yapılan yorumlara bakılırsa izleyici Gülsoy’u naif, ilgili, sevecen baba rollerinde görmeyi çok seviyor.

Gelelim Hazal Kaya’ya. Bizim Hikaye dizisinin finaline doğru hamile olduğunu öğrenen oyuncu, oğlunun doğumunun ardından bir süre dizi ve sinemaya ara vermişti. Daha sonra “Benden Ne Olur?” isimli sinema filminin ardından Netflix için çekilen dönem dizisi “Pera Palas’ta Gece Yarısı” isimli dizide rol aldı.

Kaya, Netflix’teki dizisi içi saçlarını radikal bir kararla açık kızıl-bakır tonlarında bir renge boyattı. Uzun saçlarını hayranları bu renkte çok beğendi.

Kaya’nın yeni dizisi Misafir’de de saçlarını yine aynı imajla değiştirmeden kullanması, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Hazal Kaya’nın bu saçlarını kendisine çok yakıştıran izleyiciler, Misafir dizisinin ilk bölümüne yaptıkları yorumlarda bu konudan da sıklıkla bahsediyorlar.

Bu arada Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u ekran çifti olarak birbirlerine de çok yakıştırmakta izleyenler. Erdem ve Gece karakterinde ikiliyi izlemek, oyuncuların hayranları için ayrı bir keyif olmakta. İki başarılı isim, rolleriyle izleyicinin hiç yadırgamadığı ve hemen kabullendiği bir dizi çifti oldu şimdiden…

İşte diziye gelen yorumlardan bazıları…

Misafir dizisinde Hazal Kaya'nın saçları, Buğra Gülsoy'un rolü sosyal medyanın dilinde! 11 Misafir dizisinde Hazal Kaya'nın saçları, Buğra Gülsoy'un rolü sosyal medyanın dilinde! 12 Misafir dizisinde Hazal Kaya'nın saçları, Buğra Gülsoy'un rolü sosyal medyanın dilinde! 13 Misafir dizisinde Hazal Kaya'nın saçları, Buğra Gülsoy'un rolü sosyal medyanın dilinde! 14 Misafir dizisinde Hazal Kaya'nın saçları, Buğra Gülsoy'un rolü sosyal medyanın dilinde! 15