Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’li Destan, destan yazacak! Başlamadan yurt dışına açıldı bile!

Ebru Şahin’li Destan, destan yazacak! Başlamadan yurt dışına açıldı bile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en popüler kadın oyuncularından Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı çok yakında ATV ekranında izleyiciyle buluşacak. Yayın tarihi hala açıklanmayan dizi daha ekrana gelmeden yurt dışına açıldı bile.

Hercai dizisinde yakaladığı başarının ardından önlenemez bir şekilde yükselen Ebru Şahin’in hayranları Destan dizisini dört gözle bekliyor. Bu kez tam bir dişi kurt olarak karşımıza çıkacak olan oyuncu, yeni dizisiyle destan yazmaya hazırlanıyor.

Yayın tarihi hala açıklanmayan dizi, daha izleyiciyle buluşmadan Cannes’daki dizi fuarı MIPCOM’da yabancıların karşısına çıktı. Dizi Cannes’da büyük ilgi gördü. Destan, daha başlamadan ilk başarısını elde etti.

Ebru Şahin'li Destan, destan yazacak! Başlamadan yurt dışına açıldı bile! 7

Ebru Şahin, Destan dizisinin tanıtımındaki sahneleriyle şimdiden izleyicileri etkisi altına aldı bile. Tanıtım filmindeki sahnelerde çok sıkı at binen, dövüşen ve kılıç kullanan Ebru Şahin, birçok oyuncunun gerçekleştiremeyeceği aksiyon dolu sahnelerin altından başarıyla kalktığını ispatlıyor.

Ebru Şahin, Destan dizisine Akkız isimli karaktere hayat verecek Sekizinci yüzyılda geçen hikayede sakat Han oğlu Batuga ile Akkız’ın destansı aşkı anlatılacak. Orta Asya’da geçecek hikayeye uygun bir ortam oluşturulması için yoğun bir çaba harcanıyor. Dizi yüksek bütçesiyle de dikkat çekiyor.

Destan daha ilk fragmanı ile Türkiye, Arjantin, Fas, Cezayir, Mısır, Meksika ve Suudi Arabistan’da sosyal medya trendlerine girerek büyük bir başarı yakaladı.