Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen’in 19 yaşındaki fotoğrafı şaşırttı!

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen’in 19 yaşındaki fotoğrafı şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Baş rollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile paylaştığı Sadakatsiz dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, dizide hayat verdiği ‘Derin’ karakteriyle kimi izleyicinin nefretini kazanırken kimi izleyici tarafından da çok seviliyor.

Melis Sezen oyunculuğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. İyi bir sosyal medya kullanıcısı olan oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla da çoğu zaman dikkatleri üzerine çekiyor.

Doğal ve duru bir güzelliğe sahip olan Melis Sezen, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşırttı. Instagram hesabından 19 yaşındaki fotoğrafını paylaşan Melis Sezen’e takipçilerinden yorum yağdı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in 19 yaşındaki fotoğrafı şaşırttı! 9

Fotoğrafına esprili bir dille; ‘Yaş 19, Volkan’dan önce’ yazan Melis Sezen’in takipçileri 24 yaşındaki oyuncunun şu an daha genç göründüğüne dikkat çektiler.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in 19 yaşındaki fotoğrafı şaşırttı! 10

Melis Sezen’in paylaşımına takipçileri tarafından; ’10 yaş fazla gibi durmuş!, ‘Ben yaşlandın sandım’, ‘Volkan hepimizi yaşlandırdı’, Olgun durmuşsunuz’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in 19 yaşındaki fotoğrafı şaşırttı! 11