Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ece Erken’in nafaka isyanı

Ece Erken’in nafaka isyanı

tarafından ker_def

Serkan yüksekten uçtu!
Oğlunun aylık 4 bin TL’lik nafakasını ödemediği için eski eşi Ece Erken’in dava açtığı Serkan Uçar, ‘pes’ dedirtti. Genç işadamı, New York’taki bir gökdelenin 57. katından 2 milyon 100 bin dolara daire aldı. Bu da yetmezmiş gibi bunu instagram’da ilan etti!.

Oğlu Eymen’in nafakasını ödemediği için eski eşi Ece Erken’le davalık olan Serkan Uçar, ABD’de ev’lendi. Ünlü sunucu, maddi durumu iyi olmadığı gerekçesiyle 2 yaşındaki oğlunun aylık 6 bin liralık nafakasını ödemeyen genç galericiye icra takibi başlatmıştı. Erken’in nafakayı 4 bin liraya indirmesine rağmen eli cebine gitmeyen Uçar’ın New York’taki CitySpire adlı gökdelenden lüks bir daire aldığı ortaya çıktı..

ÖZLER ERKEN’DE
Önceki akşam Manhattan manzaralı evinden instagram’da paylaşım yapan ünlü galericinin lüks evini görenler “Ellere var da Ece’ye yok mu?” dedi. Zira New York’un en işlek bölgesi olan Manhattan’ın 56. Caddesi’ndeki lüks rezidansın fiyatı tam 2.1 milyon dolar yani yaklaşık 7 buçuk milyon lira… Uçar, bununla da kalmadı ve 248 metrelik 75 katlı binanın 57. katındaki lüks dairesini gönlüne göre döşedi. Ünlü galerici; içerisinde spor salonu, çamaşırhane, parti salonu ve saunası olan havuzlu gökdelenin 2 odalı ve 2 banyolu lüks rezidansından yaptığı paylaşıma “Yeni ev yeni manzara” notu düştü. Uçar’ın bu paylaşımı üzerine gözler, eski eşi ve oğlu Eymen’in annesi Ece Erken’e çevrildi.

NAFAKA YOK LÜKS VAR
Ece Erken, eski eşi ve oğlunun babası lüks içerisinde yaşarken Eymen’in tüm masraflarını tek başına karşılıyor.. (Takvim)