Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Erkek yine yaptı yapacağını! Bu sefer yüreğini ortaya koydu ve sesiyle büyüledi!

Ecem Erkek yine yaptı yapacağını! Bu sefer yüreğini ortaya koydu ve sesiyle büyüledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Güzel Günler dizisinde Füsün karakterini canlandıran Ecem Erkek, şimdiye kadar komedi rollerinin en beğenilen kadın oyuncularından birisi olarak öne çıktı.

Güzel Günler dizisinde de eğlenceli anlar var belki ama Ecem Erkek, dram ile iç içe olan bir senaryoda farklı bir yönünü de ortaya koyuyor. Oyuncu, sürprizlerle dolu ve sosyal medyadan onu takip edenler sıklıkla bu sürprizlerle karşılaşıyor.

Güzel Günler dizisinin 15. yeni bölümünü izleyenler de Ecem Erkek’in sesinin ve yorumunun ne kadar başarılı olduğuna, Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkılarından “Tükeneceğiz” performansı ile bir kez daha şahit oldu.

Güzel Günler dizisine konuk olan şarkıcı Derya Bedavacı ile düet yapan genç oyuncu, izleyenlere de güzel bir sürpriz yapmış oldu.

Dizideki Füsun karakteri uzun zamandır hayalini kurduğu düeti gerçekleştirirken, Derya Bedavacı da konuk oyuncu olarak Ecem Erkek’e eşlik etti.

O anlar da sosyal medyada gündeme geldi ve Ecem Erkek’in şarkıyı ne kadar duygulu, içten ve yüreğinden söylediğine yönelik çok sayıda yorum sosyal medyada paylaşıldı.

Ecem Erkek’ten albüm beklediklerini belirten hayranları, şu yorumda bulunuyor: “Ecem Erkek her şarkıyı o kadar derinden ve yüreğinden gelerek söylüyor ki, etkilenmemek ne mümkün.”